Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Kvinnan fixar ögonbrynen – när killen ser henne blir hon dumpad

15 dec, 2022 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
Jami Ledbetter föddes utan ögonbryn och ville unna sig att få dem tatuerade med så kallad microblading på salong.
Men resultatet blev så misslyckat att Jami vägrade lämna hemmet, och senare dumpades av pojkvännen.
– Jag var förkrossad, säger hon till ABC13.
Annons
Skönhetstrenderna vi lämnar i 2021Brand logo
Skönhetstrenderna vi lämnar i 2021

Jami Ledbetter från amerikanska delstaten Missouri föddes utan ögonbryn, något som påverkade henne under hela livet. När hon av sin dotter fick ett presentkort hos en skönhetssalong för att göra microblading bestämde hon sig för att äntligen skaffa ögonbrynen hon alltid hade drömt om. Microblading är en slags semipermanent tatuering, där skönhetsteknikern tatuerar in hårstrån i ögonbrynen för att ge en bra ögonbrynsform.

Innan Jami gick till salongen var hon överlycklig – men när tatueringen väl skulle göras var känslorna som utbytta. Behandlingen var riktigt smärtsam, och hon fick kämpa för att hålla masken.

Annons

– Det var ganska smärtsamt. Jag försökte ha en bra attityd, men det brände mycket. Det kändes lite blåslaget, säger hon till ABC13.

Vill man vara fin får man lida pin, lyder det gamla talesättet – men för Jami ledde inte pinan till något bra. När hon såg sig i spegeln efteråt blev hon helt bestört. Resultatet var så illa att hon vägrade lämna huset, och pojkvännen som hon hade dejtat under en period gjorde slut med henne.

Jami fick en riktigt misslyckad microblading.

– Jag var förkrossad, säger hon.

Annons

Misslyckad microblading dyr att få bort

Jami Ledbetter försökte sminka över brynen så gott hon kunde, men de lyste igenom sminket. Sex veckor efter den misslyckade microbladingen uppsökte hon en annan salong för att få hjälp – men då var det för sent.

I stället fick Jami ta hjälp hos en laserbehandlare som tar bort tatuerare, Kara Gutierrez.

– Det krävdes allt i mig för att hålla tillbaka tårarna för det här är det värsta jag någonsin sett, säger Kara till ABC13.

Jami försökte sminka över sina ögonbryn.

Nu behöver Jami lägga tusentals dollar på att få bort ögonbrynen i en lång rad smärtsamma borttagningssessioner. Hon vill därför varna andra och uppmanar alla att kolla upp personen som ska tatuera ens bryn ordentligt innan man bokar en tid.

Annons