Oförglömliga kungliga Nobelfrisyrer
1:16

Efter reklamen: Oförglömliga kungliga Nobelfrisyrer

(1:16)

Slå på ljud

På social medier sprids det videos där personer berättar om sina allra värsta frisörsalongs-upplevelser – det berättas om misslyckade blekningar och luggar som blivit fel. En hårkatastrof som fått ordentlig spridning är den som berättas av en australiensisk kvinna på appen Tiktok.

Kvinnan berättar i videon, som också uppmärksammats av The Sun, att hon efter ett sammanbrott bestämt sig för att klippa av sig sitt långa blonda hår till en page. Efter att ha gjort det ångrade hon sig nästan med en gång, och ville därför sätta i hårförlängningar. Hon bokade snabbt en tid hos en lokal frisersalong, och fick höra att det inte skulle vara några problem att få förlängningarna att blandas in med det riktiga håret på ett naturligt sätt.

Frisören: De här produkterna skulle jag aldrig använda

Efter frisörbesöket fick kvinnan betala för sina hårförlängningar – men insåg först senare att hon inte hade fått se hur de såg ut bakifrån. De var först när hon kom hem till sin dåvarande pojkvän och han ställde frågan om hon sett hur de såg ut bakifrån, som hon upptäckte katastrofen.

– Tack gode gud att han var ärlig! Om jag hade gått runt så där..., säger hon i videon.

Så här såg de misslyckade hårförlängningarna ut.

Tiktok.

Fick betala för att ta ut hårförlängningarna

Hårförlängningarna stack bara ut rakt ner bakom det naturliga håret, med en väldigt tydlig kant mellan förlängning och riktigt hår. När kvinnan återvände till salongen möttes hon av nästa bakslag.

Kungliga Nobelfrisyrer – 11 looks vi aldrig glömmer

– Hon tog betalt för att plocka ut dem igen. Så jag behövde inte bara betala för förlängningar, betala för klippningen och betala för att ta ut dem igen – för hon tyckte att jag skulle kunna gå runt så där, säger kvinnan i videon.

I kommentarerna är folk chockade över att frisören kunde göra ett så dåligt jobb.

”Det var mycket värre än jag trodde det skulle vara”, skriver en person.

”Okej, jag är ingen frisör men jag är säker på att jag hade kunnat blanda ihop dem bättre än så där”, menar en annan.

”Hur har hon mage att ta betalt för något när hon har ställt till det?”, undrar en tredje.

The Storytellers – Lyssna med Kakan
4:60

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Kakan

(4:60)

Slå på ljud
Mest läst