1:28

Efter reklamen: Här är kändisarnas värsta hårmissar

(1:28)

TikTok-användaren Kate började med att lägga upp ett kort videoklipp på sitt hår där hon visade hur det såg ut efter ett besök hos frisören, och skrev: ”På väg till salongen för att fixa deras 'ansiktsinramande lager' som de gjorde förra veckan”.

Videon klipps sedan till hur hennes hår ser ut efter ett andra besök – och det är ännu konstigare klippt än innan.

@hindezketchup

I guess I’ll update when I book with a new stylist 😅 doing better research this time so updos until further notice #fyp #hairfail

♬ Doja Cat Tia Tamera feat. Rico Nasty edit - Lu🐉

”Det ser likadant ut och värre på samma gång”, konstaterar Kate, och fortsätter i en kommentar:

”Jag tror på en andra chans men aldrig igen. Jag har lärt min läxa.”

Frisören: Det här ska du aldrig göra med håret

Efter att klippet har blivit viralt och setts av miljontals människor som är förskräckta över den misslyckade klippningen. väljer Kate nu att berätta vad det var som gick så fel hos frisören. Hon hade fått höra att det var en bra frisörsalong, men kände ingen som hade klippt sig hos just den frisören hon bokade in sig hos.

– Där har jag lärt mig en läxa den hårda vägen, jag gör alltid det från och med nu. Jag betalade för tjänsterna efter första besöket, för jag gjorde slingor också och de såg bra ut. Men nu när jag kollar tillbaka på vad som hände så inser jag att hon hade min stol bortvänd hela tiden så jag inte såg hur det såg ut förrän det var klart, berättar Kate i den nya videon.

Åkte tillbaka till frisören – blev ännu värre

Hon förklarar att håret var stylat på ett underligt sätt, där håret närmast ansiktet var lockigt och det andra rakt – men stylingen gjorde också att hon inte såg hur illa ställt det var. Det gjorde hon först några dagar senare när hon tvättade håret och plattade det. Då bokade Kate en ny tid hos samma frisör

– Anledningen till att jag gick tillbaka till salongen är att jag aldrig sa nåt till frisören när jag var där. Jag ville ge henne en andra chans. Vi kanske hade olika bild av vad inramande slingor var för något.

Expertens stora test – 5 bästa torrschampona

Vid det andra besöket var Kate väldigt ärlig med frisören, och sa i detalj hur hon ville ha håret klippt – men det hjälpte inte. Istället blev håret ännu hackigare klippt. Nu har Kate bokat tid hos en annan frisör för att försöka rädda sitt hår.

@hindezketchup

Reply to @hindezketchup I’ll update once I have an appointment! Thank you to everyone who has been so kind and offered suggestions ❤️

♬ original sound - Kate