Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Kvinnans stora hårförvandling hos frisören

05 okt, 2021 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
Ibland vill man bara göra en radikal förändring i sitt utseende – och då är håret ett bra ställe att börja på.
Christal hade långt ljust hår när hon gav kända frisören The makeover guy helt fria tyglar.
Spana in den otroliga förvandlingen här!
Annons
6 saker din frisör irriterar sig på att du görBrand logo
6 saker din frisör irriterar sig på att du gör

Har man gått med samma klädstil, frisyr och hårfärg större delen av sitt vuxna liv kan man till slut känna att det är dags att testa något nytt. Så kände Christal när hon bestämde sig för att besöka den kända Youtube-frisören The makeover guy. Som kanske hörs på namnet är frisören, som har närmare en halv miljon följare på Youtube, expert på att förvandla sina kunders utseenden – både med hjälp av klippningar, hårfärgning och smink.

Christal före förvandlingen.

Christal hade långt och ljust hår med slitna toppar när hon kom till frisören med uppmaningen ”gör vad du vill” och det tog The makeover guy på allvar. Eftersom Christal ville skänka sitt hår till välgörenhet var det självklart att det skulle bli en kort frisyr, men vilken stil var helt upp till frisören.

Annons

Kvinnan får totalförvandling hos frisören

Frisören började med att sätta upp det långa håret i en hästsvans och klippa av ovanför tofsen, innan han gick vidare och började trimma håret som var kvar. Till slut hade Christal en kort, ljus frisyr som ramade in hennes ansikte. Tillsammans med smink och styling gjorde det radikala klippet att Christal kände sig yngre än tidigare och snyggare än någonsin.

– Jag är fascinerad, jag älskar det! Jag känner mig vild och kaxig, jag kommer ha roligt resten av dagen, var hennes recension på den nya looken.

Videon där Christal får sina stora förvandling har setts sex miljoner människor, och är ett av många exempel där The makeover guy har förvandlat en kvinnas utseende totalt – och fått henne att känna sig vackrare än någonsin!

Christal efter förvandlingen.
Annons