Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Lyxiga inpackningar att skämma bort ditt hår med

23 mar, 2020 
AvRebecca Wictor
Lyxiga hårmasker
Ge ditt hår nytt liv med en bra inpackning. Vi tipsar om masker för torrt, behandlat hår men också för den som vill boosta håret med mer glans och volym.
Annons

Ibland kan det vara svårt att komma iväg till frisören. Tiden finns bara inte och du härvar på utan att riktigt ta hand om ditt hår. Då kan en riktigt bra hårinpackning göra susen.

Glans och vård med rätt hårinpackning

När du ger håret en behandling blir det inte bara glansigt. Med en bra inpackning slipper du tungt hår och får istället volym och stadga, samtidigt som du vårdar det.

8 bra hårinpackningar och serum för alla hårtyper

Hårmask från Oribe

1. En dyr, men helt underbar hårmask från Oribe. Håret får en frisk glans och struktur utan att bli tungt. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Hårmask från Maria Nila

2. För dig som vill vårda hår och hårbotten på samma gång är den veganska hårmasken Heal från svenska Maria Nila perfekt. Den lugnar och vårdar en utsatt hårbotten samtidigt som den ger håret härlig glans. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Hårmask från Lanza

3. Ett serum som du masserar in i handdukstorrt hår och sedan låter vara kvar. L´anzas serum är vårdande och ger håret glans och en otrolig mjukhet med hjälp av hyaluronsyra. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Hårmask från Morrocain Oil

4. Morrocanoils repair-serum är en blandning av arganolja och baobab-extrakt. Fyllt av antioxidanter och aminosyror som hjälper ditt torra hår! Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons
Hårmask från Loreal

5. En mask från L’Oréal Professionnel för dig med fint hår som hjälper dig reda ut håret och ger glans. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Hårmask från Olaplex

6. Olaplex inpackning kan du välja att låta verka mellan 10-20 minuter eller helt enkelt låta vara i över natten. Det vårdar och stärker dina hårstrån. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Hårmask från Sebastien

7. Har du torrt, lockigt/frissigt eller kemiskt behandlat hår så bör du pröva den här intensiva fuktkuren från Sebastian. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Hårmask från Wake up

8. Den är masken från Davines lugna hårbotten och återupplivar ditt hår efter vintersäsongen. Den ger bra volym och glans till ditt hår. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons
Hårmask från Keraste

9. Känns ditt hår trött och livlöst? Skäm då bort den med den här masken från Kérastase, som ger både glans och fukt. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Foto: TT

LÄS MER:

Annons