Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Margot Robbie visar upp förvandlingen – nya trendiga hårfärgen

30 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografJordan Strauss
Hollywoodstjärnan Margot Robbie tar ett steg utanför sin comfort zone.
Den vanligtvis blonda skådespelaren visar nu upp en ny hårfärg och den trendiga förändringen får folk att tänka på 90-talets Nicole Kidman!
Annons
9 skådisar som spelat karaktärer som är mycket äldre än de självaBrand logo
9 skådisar som spelat karaktärer som är mycket äldre än de själva

Margot Robbie är en av Hollywoods allra hetaste skådespelare just nu – hennes succéfilmer avlöser varandra samtidigt som listan över framtida projekt blir allt längre.

Som profilerad skådespelare är Margot Robbie minst sagt medveten om att utseendeförändringar kan vara nödvändiga för att komma in i en särskild roll – och speciellt gällande håret. De senaste åren har hon både spelat Harley Quinn i Suicide squad, drottning Elizabeth I i Mary queen of scots och Tonya Harding i I, Tonya – alla med frisyrer mer eller mindre olika hennes egen blonda signaturman.

Nu visar Margot Robbie upp en ny hårfövandling, på inspelningen av sin kommande film Babylon. Hennes blonda hår har nu förvandlats till en kopparröd lockig hårman.

Annons

Margot Robbie i trendiga hårfärgen

Om det är en peruk eller inte är svårt att säga, men det vi kan vara säkra på är att Margot Robbie kommer inspirera många att testa den vackert höstiga hårfärgen!

Kopparrött är en av höstens stora hårtrender, och Margot Robbie bär upp den så snyggt. Den voluminösa röda frisyren får tankarna att vandra till Nicole Kidman på 90-talet, och det tycker väl alla om?

I Babylon spelar Margot Robbie mot en hel rad av Hollywood-elit. Hon möter åter igen Brad Pitt, som hon spelade mot i Quentin Tarantinos Once upon a time in Hollywood, men också Olivia Wilde, Tobey Maguire och Samara Weaving. Robbie tog över rollen efter att Emma Stone – som ofta är rödhårig – fick lämna filmprojektet på grund av problem med schemat.

Margot Robbie i sitt nya vackra hår!
Annons