Martina Haag.
1:9

Efter reklamen: 10 kändisars hårförvandlingar vi minns

(1:9)

Slå på ljud

1996

Martina Uusma, som hon hette innan hon gifte sig med numera exmaken Erik Haag, hade mörkt hår när hon började synas i media.

Roger Tillberg/TT

2000

Men ganska snabbt började man förknippa Martina Haag med en blond frisyr, även om den kunde variera i både nyans och stil.

Carl-Johan Söder/SVT

2004

2004 började Martina Haag jobba bort det blonda, och satsade på en mer naturlig brun nyans i håret, samtidigt som hon hade låtit det växa ut lite.

Charles Hammarsten/TT

Martina Haag om livsförändringen: Därför flyttade jag och barnen

2005

Men bara året därpå var håret färgat i en mörkt brun färg!

ROGER VIKSTRM

2007

När Martina Haag två år senare gör reklam för sin nya film Underbar och älskad av alla, där hon också spelar huvudrollen, så är håret kort och platinablont. Men senae samma år är håret både längre och mörkbrunt igen.

HENRIK MONTGOMERY / TT

2008

Nu börjar Martina Haag experimentera med det röda hår som hon länge förknippades med, och testa olika nyanser av den snygga hårfärgen!

Mats Andersson / TT

Erik och Martina Haags barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

2011

Den röda hårfärgen hänger i till 2011, då Martina bleker håret till en med jordgubbsblond nyans.

Jonas Andersson/ TT

2016

Under flera år behåller Martina den varma mörkblonda färgen, men när hon 2016 besöker Skavlan är håret åter igen färgat mörkare, i en nötbrun nyans.

Olle Sporrong/EXP/TT

2020

De senaste åren har vi sett Martina Haag i program som Let's dance, På spåret och Alla mot alla, och hon har då sportat en blond frisyr. De ljusa lockarna har nu blivit synonyma med Martina Haag, som vi passar på att gratta på födelsedagen!

Eero Hannukainen/TT