Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Meghan Markle visar hårförändringen – med höstens trendfärg

27 sep, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTim Rooke/Shutterstock
Meghan Markle har varit sitt mörkbruna hår troget i alla år – men nu verkar hertiginnan testa en ny hårfärg.
På sitt första offentliga framträdande sedan dottern Lilibet föddes visar Meghan nu hur hon anammar höstens stora trend.
Annons
TV: Meghan Markle - 10 gravid-looks att inspireras avBrand logo
TV: Meghan Markle - 10 gravid-looks att inspireras av

Hertiginnan Meghan Markle har under alla år i rampljuset haft en karaktäristisk hårlook – mörkt chokladbrunt hår i ett utsläppt svall eller i en tajt knut, emellanåt med ljusare slingor för att ge håret mer nyans. Även om hon håller sig till sina trygga frisyrer, så vågar hertiginnan nu testa på höstens stora trend när det kommer till hårfärg.

När Meghan nyligen gjorde sitt första offentliga framträdande med maken prins Harry sedan dottern Lilibet föddes – på One World observatory i New York – så visade hon också upp sin nya hårfärg för första gången. Det mörka håret går nu i röda kastanjetoner, istället för det typiska bruna.

Annons

Vi första anblick är det lätt att tänka att det inte är en så stor skillnad på Meghans tidigare hårfärg och den nya, men om man jämför bilderna är det en ordentlig förändring som Meghan Markle har vågat sig på!

Så här brukar Meghan Markle se ut i håret

Så här ser Meghan Markle ut nu

I höst är alla nyanser av rött hår det allra trendigaste man kan färga håret i – vare sig det är klara koppartoner eller en mörk och diskret röd som Meghan föredrar.

TV: Här är höstens hetaste hårtrenderBrand logo
TV: Här är höstens hetaste hårtrender
Annons