Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Meghan Markles favorithudkräm avslöjad – kostar 50 kronor

03 mar, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt.
Hon må vara stenrik. Men när det kommer till beauty är Meghan Markle lika prismedveten som oss andra...
Annons

Ja, vem kunde ana att prins Harrys hustru, Meghan Merkle, använder sig av exakt samma vanliga hudprodukter som alla andra? När Meghan, i en intervju med sajten Beauty Banter, skulle lista sina favoritprodukter för kropp, ansikte och hår valde hon att ta med en enkel (med effektiv) hudlotion som inte kostar mer än 60 kronor. Det bästa av allt? Den finns att köpa nästan överallt.

– Jag använder den religiöst! Det här är, på riktigt, min bästa produkt på marknaden. Den är tillgänglig och prisvärd och får min hud att både kännas och se otrolig ut. Kunde jag hitta en skulle jag köpa en hel låda av den här produkten, berättar Meghan i intervjun.

meghan markle och prins harry

Så, vad är det då för produkt? Hudkrämen, en lotion, heter ANNONS Firming Body Lotion Q10 Plus och kommer från Nivea. Enligt sajten Lyko.se ska produkten ”ge märkbart fastare hud, förbättra hudens struktur och göra den slätare samt märkbart förbättra hudens fasthet på två veckor”. Och prislappen då? ANNONS 50 kronor!

Annons
återfuktande kräm från nivea
Klicka på bilden för att komma direkt till krämen.

Meghans bästa produkt – för glow

Och det är inte bara Nivea som Meghan är förtjust i. Han föredrar också en annan budgetprodukt. En produkt som går att köpa på nästan alla apotek. Krämen heter Eucerin ANNONS Aquaphor ANNONS Soothing Skin Balm och kostar drygt 70 kronor för en tub om 45 mililiter. Det är med andra ord inte särskilt dyrt att stråla som Meghan!

Eucerins hyllade produkt ANNONS Aquaphor Soothing Skin Balm är perfekt för torr hud, den läker och reparerar utan att vara för fet. Universalkrämen kan även användas på nagelband, till barn och på minde brännskador, meddelar man.

Annons

– Egentligen är det smartare att använda hudvård för att skapa glow – eftersom hudvård inte täpper till porerna på samma sätt som smink, slår Daniel Martin, mannen bakom Meghan Markle bröllopslook, fast.

Den återfuktande universalkrämen kan användas i ansiktet, på torra knogar och armbågar, på läppar – eller som highlighter på kindbenen för att ge extra lyster till ansiktet. Krämen sägs vara extra tacksam att använda eftersom att den sjunker in direkt, inte känns fet eller klibbig i ansiktet – och levererar ett perfekt resultat!

lugnande och återfuktande balm från ercerin
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Källa: She Knows

Här lyfter Femina kvinnliga designers – följ med bakom kulissernaBrand logo
Här lyfter Femina kvinnliga designers – följ med bakom kulisserna
Annons