Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Melrose Place-profilen Lisa Rinna överger den korta signaturfrisyren

09 mar, 2023 
AvEbba S. Dahlman
FotografEverett Collection, Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock
Melrose Place-skådespelaren Lisa Rinna har bytt ut den klassiska shag-frisyren, som hon rockat i drygt 30 år.
Spana in stjärnans nya utmanande frisyr här!
Annons
Hollywoodkändisarna och deras döttrar i samma ålderBrand logo
Hollywoodkändisarna och deras döttrar i samma ålder

Melrose Place-skådespelaren och The Real Housewives of Beverly Hills-profilen Lisa Rinna har rockat samma klassiska shag-frisyr sedan 90-talet.

Nu byter hon ut den korta och busiga kalufsen mot en uppmärksammad pottfrisyr – se stjärnans vågade nya klipp här!

Melrose Place-skådespelaren om att jobba med Heather Locklear

Melrose Place var en av de största och mest uppskattade såporna på tv under 90-talet. Några säsonger in gjorde amerikanska skådespelaren Lisa Rinna entré som den lömska och konspirerande Taylor McBride.

Taylor var den välkända karaktären Peter Burns (Jack Wagner), före detta svägerska. Peter var gift med Amanda Woodward, världskända skådespelaren Heather Locklears rollkaraktär.

Fr v Taylor McBride (Lisa Rinna), Amanda Woodward (Heather Locklear) och Peter Burns (Jack Wagner).
Fr v Taylor McBride (Lisa Rinna), Amanda Woodward (Heather Locklear) och Peter Burns (Jack Wagner) i en scen ur tv-såpan Melrose Place.

I en intervju med tidningen Today från 2021 berättade, den i dag 59-åriga, Lisa om upplevelsen under serien – som också blev hennes genombrott.

Annons

– Det är aldrig kul att vara den nya tjejen som kommer in i en väldigt populär, redan etablerad show. Det är läskigt, läskigt, läskigt. Men Heather Locklear var otroligt trevlig och välkomnande mot mig från start, vilket satte tonen för hela min upplevelse. Jag kände mig alltid väldigt väl omhändertagen på set, och det är verkligen tack vare Heather.

Lisa berättade vidare att hon lärde sig väldigt många skådespelarknep och fick mycket branschtips på den kvinnliga motspelaren, och understryker att de hade en mycket fin relation i kulisserna – även om deras karaktärer kivades i jakten på Peters gunst i tv-rutan.

Lisa Rinnas uppmärksammade pottfirsyr

Lisa Rinnas karaktär Taylor McBride skrevs ur serien efter två år, år 1998, kort innan det sista avsnittet av Melrose Place sändes på tv, år 1999.

Sedan 90-talet har Lisa behållit den karakteristiska shag-frisyr som hon bar på 90-talet. En klassisk så kallad ”shag” är en uppklippt frisyr med korta rufsiga längder, busig textur och volym.

Annons

Men efter att ha burit samma ikoniska frisyr i drygt 30 år, beslutade stjärnan i dagarna att byta ut signaturlooken, mot en pottfrisyr!

Det var under Vivienne Westwoods höstvisning vid Paris modevecka, under den gångna helgen, som Lisa Rinna visade upp den vågade frisyren; en glänsande så kallad ”bowl cut” eller ”lob” (lång bob) med rund lugg, närmast att likna vid den svenska pottfrisyren.

59-åringen har både fått mottaga både ris och ros i sociala medier efter att ha visat upp den nya frisyren (som att döma av bilder tagna efteråt, verkar ha varit en peruk). Oavsett vilket team man tillhör, så kan vi konstatera att hon är modig som går sin egen väg stilmässigt – det gillar vi!

Lisa Rinna visade upp sin nya frisyr på Paris modevecka i samband med Vivienne Westwood-visningen den 4 mars.
Lisa Rinna visade upp sin nya frisyr på Paris modevecka i samband med Vivienne Westwood-visningen den 4 mars.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons