Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Mia Skäringers hårresa – så har hon förändrats genom åren

06 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Mia Skäringer Làzàr har blivit en av Sveriges mest framgångsrika komiker och skådespelare, och tillbringat närmare 20 år i rampljuset.
Under den tiden har det hunnit hända mycket, och framförallt har stjärnan hunnit experimentera med sin frisyr både en och två gånger.
Vi kollar tillbaka på Mia Skäringer Làzàrs spännande hårresa!
Annons
Visste du det här om Mia Skäringer?Brand logo
Visste du det här om Mia Skäringer?

Mia Skäringer Làzàr, 44, har minst sagt ett långt cv efter närmare 20 år i offentligheten. Efter att ha börjat i radio som programledare för Roll on tillsammans med Klara Zimmergren, så fick duon snart ett eget tv-program i Mia och Klara, som blev en stor succé. Sedan dess har rollerna och framgångarna avlöst varandra – Mia Skäringer Làzàr har spelat i Solsidan och Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, släppt flera böcker och sålt slut arenor i hela Sverige med sin show Avig Maria – No more fucks to give.

Nu har Mia Skäringer också släppt en ny bok, Maria: En kvinnlig komikers dagbok, samt är aktuell med ett album i höst.

Annons

När man har varit i rampljuset så länge som Mia Skäringer Làzàr har varit, så är det inte konstigt att håret har hunnit uppdateras ett par gånger. Men humordrottningen har också visat att hon vågat testa sig fram genom åren, och prova lite nya saker! Vi spanar in Mia Skäringer Làzàrs omväxlande hårresa – från 2003 till i dag!

2003

När Mia Skäringer tillsammans med Klara Zimmergren ska ta en promotionbild för nya radiopgrogrammet Roll on, så har Skäringer en lite rockig frisyr, med kortare lugg och några få ljusare slingor i ett annars mörkbrunt hår.

2007

Skäringer har lämnat sitt mörka hår för den här gången, och i stället färgat det åt det orangea hållet. Den rockiga uppklippningen hänger dock kvar, så väl som luggen.

Annons

2009

När det var dags att börja spela in Solsidan så hade Skäringer hunnit uppdatera håret – nu är det i stället välstylat med lockar, och färgat i en ljusare färg. Luggen har också fått ge vika för den här gången.

2010

När det väl är dags att göra reklam för den nya humorserien, här tillsammans med kollegan Josephine Bornebusch, så hade Skäringer Làzàr vänt tillbaka till sina mörka rötter, och stylat en mörkbrun hårman i en snygg fläta.

Annons

2011

I ungefär ett år hänger den mörka hårfärgen kvar, innan Skäringer Làzàr testar något annat, och blir blondin med rakt hår utan lugg. Snyggt!

2013

Inför Mia på Grötö är det mörka håret tillbaka, den här gången utan lugg.

2015

Det här är en look som nog många förknippar med Mia Skäringer Làzàr – mörkbrunt hår och välstylade men samtidigt avslappnade lockar. Tidlöst och elegant.

Annons

2019

När Solsidan kom tillbaka 2019 så var Mia Skäringer Làzàr på plats på pressdagen i en uppdaterad frisyr – nu hade luggen fått göra återkomst. Den här gången lite spikigare och rockigare än sist.

2021

I samband med boksläpp och i höst även debutalbum så har megaprofilen valt att gå en ny väg med sitt hår, och för första gången på många år har hon färgat det ljust igen. Den här gången är det dock kalla blonda toner som gäller, i en ordentligt lång hårman med mörkare rötter. Modernt och stiligt – och vi är nyfikna på hur Mia Skäringer Làzàrs hårresa kommer fortsätta!

Annons