Trendar: InredningMat och dryckResor

Svenska kändisar som har bråkat öppet

22 jul, 2021 
AvMalin Ny
leif gw persson carolina gynning bråk
Carolina Gynning och Leif GW Perssons vinbråk och det långdragna grälet mellan Ulf Lundell och Camilla Läckberg. Här är de svenska kändisarna som har bråkat öppet!
Annons
4 svenska kändisbråk vi minnsBrand logo
4 svenska kändisbråk vi minns

Långt ifrån alla kommer överens och samma sak gäller även i kändisvärlden. Här är de svenska kändisarna som har bråkat öppet – och flera av dem är ovänner än i dag!

Carolina Gynning och Leif GW Persson

leif gw persson carolina gynning bråk

Carolina Gynning hade sommaren 2019 ett mycket omtalat vinbråk. Bråket startade med att Persson kritiserade Gynnings rosévin som han ansåg smakade "hemskt" och "förskräckligt". Gynning svarade i sin tur att hon aldrig hade släppt något rosévin och att det kändes ungefär "lika hett som hans bukfett". Hon fick dock mycket kritik för uttalandet och bad sedan om ursäkt för att hon hade kommenterat hans kropp.

Katrin Zytomierska och Mia Skäringer

katrin mia

År 2017 uppmanade Mia Skäringer sina följare att bojkotta Katrin Zytomierska. Det på grund av att Katrin hade skrivit att det var härligt att bo på Östermalm för "där var alla så smala".

Annons

– Det enda hon tjatar om är att gå ner i vikt efter sina förlossningar, men nu bor hon ju på Östermalm där alla är så smala och fräscha och därför blir hon motiverad att gå ner ännu mer, sa Mia Skäringer i sin dåvarande podcast.

Katrin kontrade med att säga att hon tyckte att kritiken var överdriven.

– Jag tycker de är urlarviga. Man kan väl få tycka olika för det första, men att de inte skulle uppfatta en text med glimt i ögat är orimligt, sa Katrin till Hant.se.

Pernilla Wahlgren och Gunilla Persson

pernilla gunilla

Pernilla Wahlgren gav en rejäl känga till den svenska Hollywood-frun Gunilla Persson i ett blogginlägg år 2012.

I ett blogginlägg med rubriken "Det är skillnad på svin och svin. Vissa kan man äta – Vissa heter Gunilla Persson…" skrev hon:

Annons

"Jag börjar snart att utveckla ett hat mot denna kvinna som inte är nyttigt för själen…! Jag vill bara hoppa in i rutan och tala om för henne vilken vidrig människa hon är!"

Sedan dess har Wahlgren kritiserat Gunilla ett flertal gånger, och 2012 sa Gunilla själv att "om det funnits fungerande lagar i Sverige" så hade hon skickat sin advokat på Pernilla, enligt Expressen.

Camilla Läckberg och Ulf Lundell

läckberg lundell bråk

I Ulf Lundells bok Vardagar 2 kallade han författaren Camilla Läckberg för en ”litterär komposthög”. Något som Läckberg givetvis inte tyckte om, och sedan dess har hon hämnats ett flertal gånger på Lundell.

Bland annat har hon donerat 20 000 kronor till Kivik Art Centre för att upprätthålla underhållet av ett 19 meter högt betongtorn som stiftelsen satt upp i närheten av Lundells gård söder om Kivik på skånska Österlen.

Annons

Ulf Lundell har i närmare tio år jobbat hårt för att få ner tornet eftersom den som tar sig upp i tornet kan se hem till honom.

”Så i en liten kärleksgest till dig Uffe så skänkte jag nu i veckan 20 000 kronor till Kivik Art Center, öronmärkta till det fortsatta underhållet av tornet med utsikt över din bostad. Viktigt landsbygdskulturen får leva. Och du behöver inte tacka Uffe. Ett signerat ex till min syster räcker fint. Du kan skriva 'Till Lena'”, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Ulf Lundell har även tidigare kallat författarens yngre make Simon Sköld för "toyboy". När det nyligen avslöjades att Lundells nya flickvän är Ninna Prage, 38, skickade Läckberg en pik.

– Kan inte sluta skratta. Kallade det dubbelmoral redan då, när Ulf Lundell i sin bok kallar min 13 år yngre man för toyboy. Och nu.. nu har Uffe träffat en ny kvinna... som är... trumvirvel... 34 år yngre. Asså vad ÄR det med dessa gubbar med NOLL självinsikt... och som alltid, den härliga dubbelmoralen, ok för män med yngre kvinnor, men inte för kvinnor med yngre män, skrev Läckberg på Instagram.

Bianca Ingrosso och Alexander Bard

Sommaren 2020 fick Alexander Bard sparken från tv-programmet Talang, där han satt i juryn. Anledningen var hur han hade uttryckt sig om Black Lives Matter. Bards kollega Bianca Ingrosso gick då öppet ut och kritiserade Bard, och sa att hon inte kommer att sitta i samma jury som honom. Något Bard inte var sen att kommentera.

Annons

"Kom igen, Bianca är uppenbart en hora. Allt hon alltid har gjort är för pengar. Vilket är okej med gamla farbror Alex, eftersom han också har horat när han var ung och behövde pengarna", skrev han.

I en intervju med Aftonbladet uppgav Bianca att hon blev överraskad av Bards hårda ord.

– Jag är typ i chock. Det är jättetråkigt så klart att han har uttryckt sig så. Jag vet inte... vad säger man när nån kallar en för hora? Det är mer han som får stå för det. Tyvärr är jag van vid att få höra sånt här. Jag tänker bara, han mår väl inte så bra. Gud, sa Bianca då.

Foto: TT

Annons