Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Ny spännande skönhetsmaskin med direkt synlig effekt på linjer & rynkor

25 jul, 2021 
nuface nya minimaskin med mikroström
Målinriktad mikroström kan både släta ut rynkor och plumpa upp läppar på några minuter.
Annons
5 saker typiska för 00-taletBrand logo
5 saker typiska för 00-talet

NuFace är en av pionjärerna när det kommer till skönhetsmaskiner och mikroström, deras stjärna Trinity har överösts av priser och hyllats för de fina effekter du kan få hemma när musklerna tajtas upp, konturerna blir tydligare och linjer mindre synliga. Nu har märket precis lanserat en ny smart maskin som jobbar med mer direkt effekt på linjer och rynkor.

Målinriktat med mikroström

nuFace FIX device och serum

Fix Line Smoothing Device är namnet på den här lilla smarta manicken som jobbar lite ytligare än sina föregångare. Till skillnad mot dem riktar du också här in dig direkt på de linjer eller rynkor du vill fixa. Det gör att effekten kommer snabbare men inte går lika djupt på musklerna. Därför blir den inte heller lika bestående.

Annons

Lättroddad manick

Du laddar den med USB och preppar först huden med Fix Line Smoothing Serum. Sedan kör du tre minuter direkt på området du vill behandla, det finns instruktioner där du kan se hur du rör den över huden . Det pirrar och sticker en del, speciellt om du varit för snål med serumet. Det behövs både för smidigt glid och för att göra behandlingen så behaglig som möjligt.

Plumpande bonus

Förutom att användas på linjer och rynkor kring ögonen och munnen så kan du också jobba med den direkt på läpparna för att få en plumpande effekt.

NuFACE Fix Line Smoothing Device kostar 1895 kr och Fix Line Smoothing Serum kostar 575 kr/15 ml. I startkitet får du dock en tub med 7,5 ml av serumet på köpet. Du hittar det här (reklamlänk).

Annons