Artikeln innehåller reklamlänkar
Margareta Gotthardsson hyllar Milani baked blush.
Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigt
0:50

Efter reklamen: Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigt

(0:50)

Slå på ljud

Budgetsmink eller lyxsmink – vad är egentligen bäst? Sanningen är att det handlar om preferenser och tycke och smak. Ofta får du finare förpackningar om du köper dyrare produkter, men själva produkten kan vara lika bra oavsett om du betalar 100 eller 800 kronor.

63-åriga mamman avslöjar sin hudvårdsrutin: ”Aldrig sett bättre ut”

Ett märke vars produkter säljs till plånboksvänliga priser men som håller kvalitet som dyrare märken är Milani cosmetics, som säljs på bland annat Åhléns och Lyko. Märkets läppstift och basprodukter håller hög standard – men allra mest omtyckt är kanske deras baked blushes, deras rouge i en särskild formula.

Rouget hyllas: ”Perfekt lyster”

Allra mest populär är färgen Luminoso, en vacker persikonyans med mycket lyster som varit en klassiker bland sminkentusiaster i många år. En av alla som älskar rouget är Feminas redaktionschef Margareta Gotthardsson.

– Jag återkommer, år efter år, till Milanis rouge Luminoso. Rouget har en perfekt lyster utan att glittra, och håller sig fint hela dagen, säger Margareta Gotthardsson.

Pamela Anderson gick osminkad på modeveckan: ”Tog ställning”

Är du sugen på att läsa mer om rouget och testa det själv kan du klicka här (länk till Lyko).

Milai baked blush i Luminoso.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Att rouget är ett av de billigare i Margaretas sminkväska gör ingen skillnad – snarare får Luminoso hennes andra rougeprodukter att blekna i jämförelse.

– Jag får ofta komplimanger när jag bär det, vilket jag sällan får när jag väljer de dyrare alternativen jag har i sminkväskan. Helt klart ett kap!

Mest läst