1:57

Efter reklamen: 4 beautyhacks på TikTok du måste prova

(1:57)

När Nicole Kidman slog igenom stort i Hollywood på 90-talet, och var gift med stjärnan och kollegan Tom Cruise, så var det inte ovanligt att se henne med ett stort lockigt barr på röda mattan för Oscarsgalan och andra flärdfulla fester. På den tiden hade stjärnan också ofta sitt naturligt rödbruna hår.

Men med tiden har vi istället vant oss vid att Nicole Kidman dyker upp på premiärer, filmfestivaler och galor med ett långt blont, eller jordgubbsblont, svall, ofta stylat i en elegant platt frisyr, eller med mer klassiska Hollywood-lockar.

Expertens stora test – 5 bästa torrschampona

När den 54-åriga stjärnan nyligen gick på galaöppningen av Oscarsmuseet The academy museum of motion pictures i Los Angeles, så valde hon att hitta tillbaka till sin ursprungliga look, och posera framför kamerorna med sitt naturligt lockiga hår.

Skådespelarens hårstylist Kylee Heath publicerade en bild på Kidmans hår på Instagram, och taggade det lyxiga hårmärket Oribe, som verkar haft en hand med i spelet för att få de till de definierade lockarna utan friss.

Nicole Kidman med sina naturliga lockar.

Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA

Nicole Kidman vägrar styla håret

Nicole Kidman har tidigare berättat att hon saknar sitt lockiga hår, men att årtionden av värmestyling och plattande har gjort att lockarna inte är som de brukade.

– Jag önskar att jag fick mina lockar tillbaka. Jag torterade dem till döds. Nu säger jag alltid: ”Förstör inte mina lockar!”.

Meghan Markle visar hårförändringen – med höstens trendfärg

I en annan intervju konstaterade Kidman att hon aldrig plattar håret privat, för att lockarna ska få vila.

– Jag har naturligt lockigt hår som blir stylat konstant när jag jobbar. Så när jag inte jobbar älskar jag att dränka det i en näringsrik olja och låta det vara.

Källa: Hello Magazine.