Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Budgetparfymen som luktar lika gott som lyxdofter

02 dec, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT, privat.
Kvinna sprutar parfym på handleden.
Behöver man spendera tusentals kronor för att få en parfym som doftar riktigt gott?
Absolut inte, menar Feminas redaktör Stina Meyerson, som älskar att köpa sina parfymer till billigare pris hos & Other stories.
– Det inte lika kul att lägga massvis av pengar på en förbrukningsvara som tar slut, säger Stina Meyerson.
Annons
6 Artister som släppt sin egen parfymBrand logo
6 Artister som släppt sin egen parfym

Att parfym kan vara riktigt dyrt är de flesta smärtsamt medvetna om – det kan verkligen svida i plånboken när favoritparfymen är slut och det är dags att köpa en ny flaska.

Men man behöver faktiskt inte punga ut tusenlappar för att få en parfym som doftar riktigt gott. Numera går det att hitta fantastiska budgetalternativ. En butikskedja som har blivit kända för sina vackra doftprodukter är H&M-ägda & Other stories (reklamlänk), som har fysiska butiker i storstäderna, men också ett bra utbud på nätet.

Feminas redaktör Stina Meyerson berättar att hon brukar köpa sina favoritdofter i butiken, just för att hon inte vill spendera hur stora summor som helst på parfym.

– Jag köper oftast alla mina parfymer på & Other Stories. Även om det finns många dyra dofter som känns härliga, så är det inte lika kul att lägga massvis av pengar på en förbrukningsvara som tar slut – och i synnerhet inte eftersom det faktiskt finns billiga parfymer som luktar minst lika gott, säger Stina Meyerson.

Annons

Parfymerna kommer i olika varianter

Dofterna på & Other stories kommer inte bara som parfymer, utan i olika krämer och sprayer, vilket gör att det är lättare att hitta sin perfekta doftprodukt.

– En doft från budgetkedjan kostar från 70 kronor. Jag brukar testa såväl bodymists som Eau de Toilettes och parfymoljor. Fördelen med priset på dofterna är att man med enkelhet kan testa flera olika, eller bygga upp en parfymgarderob för olika tillfällen, säger Stina.

Hon har testat flera olika varianter, men just nu är det serien Perle de Coco som är favoriten. Klicka här för att komma till parfymen (reklamlänk)!

– Den har jag faktiskt köpt i alla varianter. Jag växlar mellan att bära den som parfym eller bodymist, och har med mig doften som parfymolja i väskan och duttar på lite extra inför aw:n exempelvis.

Other stories Perle de coco body mist.
Klicka på bilden för att komma till produkten.
Annons