Sminktrenderna alla älskade för några år sedan – men inte nu
0:51

Efter reklamen: Sminktrenderna alla älskade för några år sedan – men inte nu

(0:51)

Slå på ljud

Nytt år, nytt du! Eller? Att testa nya trender när man kliver in i ett nytt år är alltid roligt, men vad är det egentligen för stilar som spås få stort genomslag i år? Sajten Pinterest har samlat det de spår blir det kommande årets stora trender, baserat på vad deras miljontals användare söker på.

Här är trenderna och looksen som vi antagligen kommer se mycket av framöver – är du sugen på att testa någon av dem?

Galaxnaglar

En trend som kanske är svår att få till hemma på ett enkelt sätt, men som kommer komma allt starkare är naglar inspirerade av stjärnhimlen. Applicera galaxen eller solsystemet på dina naglar så kommer de vara helt rätt under 2022.

5 skönhetsproffs guidar: bästa tricken för festlooken

Pooniz

Bläckfiskfrisyren

Som en utveckling av den trendiga wolfcut-frisyren kommer nu bläckfisken – med långa längder och ordentligt uppklippt hår kring huvudet bildar håret formen av en bläckfisk.

Tandsmycken

Millenieskiftestrenderna fortsätter vara starka även under 2022 tydligen, och nu tar man tillbaka en bortglömd trend – nämligen tandsmycket! Se upp så du inte använder ett tandsmycke som skadar emaljen på tänderna bara.

Maksym Bondarchuk

Rebellhåret

Nu har vi haft tråkigt under pandemin alldeles för länge – därför är allt fler redo att släppa loss ordentligt i håret. Glöm en naturlig look, nu är det galna färger, mönster och iögonfallande klippningar som gäller.

Snygga sättet att gå över till grått hår – så gör du

Kristallögonsminket

Den här trenden kanske är passande redan till nyårsfirandet! Kristallögonsminket får du till med hjälp av riktigt maxat med grovkornigt glitter, eller varför inte strasstenar du limmar på med ögonfranslim. Var dock noga så att glittret är säkert att använda kring ögonen innan du smetar på det!

LightField Studios
Mest läst