Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Pamela Anderson valde bort smink på Paris modevecka – hyllas

03 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Pamela Anderson Paris fashion week 2023.
Pamela Anderson har väckt uppmärksamhet på modeveckan i Paris – för att hon inte varit sminkad.
Den ikoniska skådespelaren slutade bära smink 2019, och nu hyllas hon för sin naturliga look på modevisningarna.
”Det finns skönhet i självacceptans, imperfektion och kärlek”, skriver Pamela Anderson själv på Instagram.
Annons
Pamela Andersons stilresa genom årenBrand logo
Pamela Andersons stilresa genom åren

Paris Fashion Week är alltid en av årets stora höjdpunkter i modevärlden, och så även i år. A-listekändisar från hela världen har samlats för att se de imponerande modevisningarna i Frankrikes huvudstad. Men frågan är om någon av dem har uppmärksammats lika mycket som 90-talsikonen Pamela Anderson.

Pamela Anderson i kostym.
Pamela Anderson var stilig i kostym!

Baywatch-stjärnan har skapat stora rubriker för att hon är den enda kvinna som gått på visningarna helt osminkad. Medan många av de andra stjärnorna på plats – som Florence Pugh, Zendaya och Kim Kardashian – har varit fixade till tänderna och säkerligen sminkats i flera timmar, har Anderson valt bort sminket helt.

Annons

Därför vill Pamela Anderson inte sminka sig

Därmed inte sagt att Pamela Anderson inte har ansträngt sig lika mycket som alla andra! Skådespelaren har valt fyra trendiga outfits, och haft det blonda hårsvallet vackert stylat i olika sorters frisyrer. Under många år var Pamela Anderson tätt förknippad med sotade ögon, ljust läppstift och heltäckande foundation, men sedan 2019, efter att hennes vän och sminkös Alexis Vogel gått bort i bröstcancer, sminkar sig stjärnan inte längre.

– Hon var bäst. Och sedan dess kände jag bara att utan Alexis är det bättre att jag inte bär något smink alls, har Pamela Anderson sagt.

Pamela Anderson.
Pamela Anderson valde bort sminket på Paris modevecka.

Pamela Anderson var närvarande på fyra modevisningar under modeveckan – märkena Isabel Marant, The Row, Vivienne Westwood och Victoria Beckham fick alla besök av skådespelaren. Hon varierade sin look ordentligt mellan visningarna, och bar både en hellång kappa med luva, en blommig klänning i pastelltoner, en knallgul klänning i klassiskt snitt och en tredelad oversize-kostym.

Annons

Efter modeveckan publicerade Pamela Anderson en bild på sig själv på Instagram, där hon kommenterade sitt uppmärksammade beslut att inte ha smink på sig.

”Ett äventyr i Paris med nyöppnade ögon... Det finns skönhet i självacceptans, imperfektion och kärlek”, skriver hon.

Källa: Insider.

Annons