Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Fräscha budgetparfymen hyllas – en av årets bästa

15 jan, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT, pressbild.
Kvinna doftar på sin handled.
Vill du starta det nya året med en ny doft?
Den här budgetparfymen från & Other stories hyllas nu internationellt som en av årets bästa dofter.
Annons
6 Artister som släppt sin egen parfymBrand logo
6 Artister som släppt sin egen parfym

Hur du använder parfym varierar från person till person – medan vissa personer har sin signaturdoft sedan tonåren och vägrar släppa den, tycker andra om att byta parfym och anpassa efter tillfälle och humör. Om du hör till den senare kategorin, eller bara helt enkelt har tröttnat på din vanliga doft, så är du kanske på jakt efter en ny till det nya året.

People har tagit hjälp av parfymexperten Tynan Sinks, som spår parfymtrenderna för 2024.

– Det verkar som att vi tar oss ur en period av ”huddoft” med lätta dofter som man knappt känner, och ser hur pendeln svänger åt andra hållet mot mer högljudda, söta, roligare dofter, säger han.

Annons

Doften från & Other Stories hyllas

En av parfymerna som hyllas är den svenska budgetparfymen Moon fiction från & Other Stories. Parfymen har noter av sandelträ, musk, mogna persikor, lime och ingefära, och är en söt och fräsch doft. Den lätta eau de toitlette-formulan gör att doften ligger lätt på huden, och även passar att spreja på kläder och andra tyger – speciellt eftersom den inte lämnar några fläckar.

Parfymen hittar du i & Other stories-butiker och på deras hemsida. Här kan du klicka för att komma direkt till doften (reklamlänk)! Butiken har ett stort utbud av goda dofter, som också ofta går igen bland handkrämer och body lotions också.

& Other Stories moon fiction.
Klicka på bilden för att komma direkt till parfymen.
Annons
Annons