Artikeln innehåller reklamlänkar
Hudvård män present

Hudvård är alltid en bra present att ge bort till någon du tycker om, då det inte alltid är något som man unnar sig själv. Här hittar du allt från presentkit till dagkräm och produkter som piggar upp huden – till männen i ditt liv!

hudvård till män

Ge bort hudvård i present till någon du tycker om!

Hudvårs till män att ge bort i present:

Här hittar du allt från presentkit med komplett hudvård till dagkrämer och rakkit för en återfuktad och pigg hy.

clinique for men

Clinique For Men har ett perfekt kit med produkter som rengör porerna, naturligt kol lyfter ut föroreningar, lugnande lödder och en face scrub. Det finns här (länk till butik).

biotherm hudvard men

Biotherm Aquapower Cream är en dagkräm som passar alla åldrar och hudtyper med alger som återfuktar på djupet. Den finns här (länk till butik).

Clarins hudvård

Clarins Men set med en snygg blå necessär av 100 procent återvunnen plast. Den innehåll Super Moisture Balm, Exfoliating Cleanser, Shampoo & Shower och Shave Ease Oil. Läs mer och köp den här (länk till butik).

hudvard jorgobe

En djuprengörande Peel Off Mask från Jorgobé för att minska och förebygga porer. Se mer och köp den här (länk till Kicks).

biotherm hudvard män

Biotherm Total Recharge Cream är en produkt som motverkar synliga tecken på trötthet hos män. Den innehåller pepparmyntsvatten, spirulinaextrakt, koffein och c-vitaminderivat för en uppfriskande effekt. Läs mer och köp den här (länk till Kicks).

kit bulldog

Ett kit från Bulldog med en snygg necessär som innehåller Original Moisturiser, Original Face Wash och Original Shower. Tre produkter för varje mans dagliga hudvårdsrutin. Se mer och köp det här (länk till butik).

hudvård kiehls

Kiehl's Facial Fuel Richly Hydrating är en fuktgivande ansiktskräm för män som reducerar rynkor och gör huden mer spänstig. Läs mer och köp här (länk till Kicks).

house 99 hudvård män

Ett kit från House 99 med en dagkräm som återfuktar på djupet, en kroppstvål och en ansiktstvätt som svalkar huden. Se mer och köp det här (länk till butik).

rakkit vali

Ett rakkit från Váli designad för att kunna skära av de allra grövsta hårstrån utan smärta eller irritation. Med en rakhyvel, pensel, lödder och after shave. Läs mer och köp här (länk till butik).

hudvård män babor

En dagkräm och ögonkräm i ett från Babor anpassad för manlig hy som återfuktar huden på djupet. Multifunktionell produkt för både ansikte och ögon som minimerar framträdandet av stora porer och ger en matt finish. Se mer och köp den här (länk till Kicks).

hudvård män shiseido

Shiseido For Men Moisturizing Emulsion är en lätt emulsion som snabbt absorberas av huden och ger maximal återfuktning och komfort som gör huden mjuk och len. Läs mer och köp den här (länk till Kicks).

Foto: TT

LÄS MER:

Populära primers – från budget till lyx

10 populära brun utan sol-produkter för ansiktet

Jämna ut och ge huden lyster –8 färgade dagkrämer som gör jobbet

Mest läst