Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Prinsessan Sofia dyker upp i ny lugg

25 feb, 2022 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Prinsessan Sofia dyker upp i ny lugg
Trots att vi endast är ett par veckor in i det nya året så har vi hunnit se prinsessan Sofia i flera nya frisyrer. I början av året dök hon upp i en kortare lugg – och nu ser vi henne i en annan lugg-styling!
Annons
Prinsessan Sofia - stilresan genom årenBrand logo
Prinsessan Sofia - stilresan genom åren

I början av året dök prinsessan Sofia i en frisyr vi inte sett henne i tidigare, med en tydlig lugg som täckte pannan. Det var när hon och prins Carl Philip var på plats i Annexet i Stockholm när riksdagen uppmärksammade att det var hundra år sedan de första kvinnorna tog plats i riksdagen med föreställningen Fira demokratin – 100 år, som vi såg henne i den kortare luggen för första gången.

prinsessan sofia i lugg
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på plats för att uppmärksamma att det var hundra år sedan de första kvinnorna tog plats i riksdagen med föreställningen Fira demokratin – 100 år i Annexet.

Nu dyker hon upp ännu en ny styling, när hon under torsdagen dök upp på invigningen av Avicii experience i Stockholm. Luggen har vuxit ut en aning, och faller nu mer som en kortare gardinlugg längst med sidorna.

Annons
Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och Tim ”Avicii” Berglings pappa Klas Bergling vid invigningen av Avicii experience i Stockholm.
Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och Tim ”Avicii” Berglings pappa Klas Bergling vid invigningen av Avicii experience i Stockholm.
Och prinsessan Sofia dök upp i en längre lugg och annan styling än den vi såg henne i tidigare i år.

Prinsparet på invigningen av Avicii experience i Stockholm

Veckans närvaro vid invigningen Instagrammades av prinsparet, där vi fick se de i mer lekfulla bilder där de testar på det interaktiva museet som öppnat i Stockholm, till minne av Tim Bergling.

”Igår öppnades dörrarna till Avicii Experience på Space i Stockholm. I det interaktiva museet får besökarna följa Tim Bergling från hans pojkrum till stora arenor som artisten Avicii. Tack till Tim Bergling foundation Klas Bergling och de som bidragit till att vi alla kan komma närmre Tim ‘Avicii’ Bergling”, skriver prinsparet i sitt inlägg på Instagram.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons