prinsessan sofia
TV: Här är kungligheterna som har tatueringar
1:24

Efter reklamen: TV: Här är kungligheterna som har tatueringar

(1:24)

Slå på ljud

I dag är tatueringar så pass vanligt att vi inte ens reflekterar över det, men trots det är det sällan vi ser en kunglig person blotta en tatuerad överarm. Att tatuera sig ses helt enkelt fortfarande som tabu, men det finns förstås undantag. Prinsessan Sofia och prins Frederik av Danmark har till exempel tatueringar båda två.

Här är kungligheterna som har tatuerat sig!

Lady Amelia Windsor

lady amelia windsor

Prins William och Harrys kusin, Lady Amelia Windsor, är 22 år gammal och har ett gäng tatueringar på kroppen. Bland annat har hon ett lejon vid skulderbladet, djurtatueringar på armen och en annan större symbol precis bredvid armen.

Prinsessan Sofia

prinsessan sofia

Sveriges prinsessan Sofia har också tatueringar. Bland annat har hon en soltatuering på övre delen av ryggen, som bland annat syntes när hon gifte sig med Carl Philip och även en gång under Nobelbanketten. Hon har även en fjäril vid revbenen och en mindre tatuering vid ankeln.

Prinsessan Stéphanie av Monaco

prinsessan stephanie

Prinsessan Stephanie av Monaco är Grace Kelly och Rainier IIIs yngsta dotter och har bland annat en blomkrans runt hennes handled, en drake på ryggen och två delfiner vid sina fötter.

KronPrins Frederik av Danmark

prins frederik

Kronprins Frederiks morfar Fredrik IX hade flera tatueringar, bland annat på bröstet och armen. Frederik har även valt att tatuera sig och har bland annat en haj på benet.

Foto: TT

Källa: Bustle

Se också: Inspireras av kungligheterna i skidbacken
1:20

Efter reklamen: Se också: Inspireras av kungligheterna i skidbacken

(1:20)

Slå på ljud