Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Rich girl nails är heta nageltrenden bland kändisarna

01 mar, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
När kändisarna flockades på röda mattan för Screen actor's guild awards var en trend tydlig.
Många av stjärnorna valde at anamma den heta nageltrenden ”rich girl nails”.
Så här hakar du själv på det snygga nagelmodet!
Annons
Så får du starkare naglar – fem tipsBrand logo
Så får du starkare naglar – fem tips

När stjärnorna samlas på röda mattan för olika galor går det lätt att utröna vad som är säsongens stora trender – inom alla områden. Allt från klänningar och färger till frisyrer och smink står i fokus när kändisarna poserar framför alla världens kameror.

Men även så små detaljer som naglar kan hamna i fokus. När det nyligen var dags för SAG Awards – alltså Screen actor's guild-galan – syntes en tydlig trend på skådespelarnas naglar på röda mattan. Väldigt många av de som var på plats hade nämligen hakat på de stilrena ”rich girl nails”–trenden. Det handlar om att ha välvårdade händer med en ljust neutral nagelfärg, gärna i med mandelform på naglarna.

Annons

Stjärnor som Jenna Ortega, Ana de Armas och Aubrey Plaza hade alla valt att hoppa på den snygga nageltrenden, och gav alla ett elegant och tidlöst intryck. Rich girl nails är motsatsen till mer spejsade trender som galaxy nails, där man hämtar inspiration från rymden, eller starka färger.

Kändismanikyristen Tom Bachik har klienter som Selena Gomez, Margot Robbie och Jennifer Lopez, och får ofta göra rich girl nails på sina kunder.

– Rich girl nails är en modern tolkning av en sofistikerad klassiker, säger han till Popsugar och förklarar att färgen ska vara krämig, täckande och inom hudfärgston.

Här är stjärnornas rich girl nails på galan

Jenna Ortega

Annons

Audrey Plaza

Audrey Plaza.

Michelle Yeoh

Michelle Yeoh.

Ashley Park

Annons

Ana de Armas

Ana de Armas.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Se 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
Se 5 snackisar från veckan som gått
Annons
Annons