Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Så behåller du ditt solblekta hår – 8 effektiva silverprodukter

27 aug, 2020 
AvRebecca Wictor
Njuter du av ditt solblekta hår? Det. behöver inte försvinna bara för att sommaren gör det. Vi tipsar om åtta effektiva silver-produkter som verkligen gör skillnad för ditt hår.
Annons

Vi är många som älskar solens påverkan på vår hårfärg, blonda sommarslingor som får oss att minnas varmare dagar även när höstrusket stormar som mest utanför dörren. Men vårdar du inte håret försvinner de snabbt och blir livlösa och kan gå mer åt det gula hållet.

8 effektiva silverschampo/balsam/masker

Men om du vill ta hand om ditt hår, boosta det lite efter sol och saltvatten gjort sitt, men samtidigt behålla solblekningen – då är silverprodukter något för dig. Idag finns det riktigt bra varianter som ger glans och liv till håret, samtidigt som de plockar bort dina gula toner. Här är våra favoriter:

En nyhet på hyllan som vi gillar är denna djupt återfuktande inpackning, från Oribe. Samtidigt som den tar bort gula nyanser så återuppbygger den hårstråna som får styrka och mer elasticitet. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

Silverschampo från Sachajuan som återfuktar och neutraliserar gula toner. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Ett schampo från Fudge med ett väldigt effektivt och intensivt violett pigment. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Ett vårdande balsam från Maria Nila som återfuktar och stärker hårets struktur samtidigt som det tar bort guldiga toner. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

Ett leave-in balsam från Björn Axén som dessutom innehåller vitaminer som återfuktar håret samt värme- och UV-skydd. Här kan du köpa det (reklamlänk)

En riktigt effektiv hårmask från Fanola, som du bara behöver ha i mellan 1-3 minuter för att få resultat. Här kan du köpa den (reklamlänk)

En dunderkur för ett trött, grått hår som fräschar upp och ger liv till det igen. Från Kevin Murphy. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

En annan omtyckt silverprodukt är detta schampo från Löwengrip som både ger glans och kalla toner till ditt hår. Här kan du köpa det (reklamlänk)

LÄS MER:

Annons