Femina-modell-solkysst-vacker-kvinna

Produkterna doftar godare än tidigare, eller inte alls, och du kan hitta precis den konsistens som du gillar bäst – från len gel och lotion till krämig mousse. Många tillverkare har passat på att stoppa in lite extra ingredienser i produkterna som ger allt från lyster till anti age-effekt. Det handlar inte heller enbart om fin färg, en del brun utan sol-produkter liknar mer så kallade beauty balms, med vårdande egenskaper och makeupeffekt.

Hemligheten bakom ett lyckat och ­naturligt brun utan sol-resultat är och förblir ett noggrant grundarbete. Peela ­an­sikte och kropp ett par gånger i veckan. Är huden ojämn finns risk att effekten blir flammig. Det är också viktigt att ­huden är ordentligt återfuktad. Är ­huden mjuk och fin blir resultatet jämnare.

För att undvika för mycket färg på områden som knän och armbågar, vänta med dem till sist. Börja med att smörja in kroppen och använd den lilla mängd brun utan sol som finns kvar på handflatan för att applicera på knän och armbågar.

Bra att tänka på är att produkter som innehåller lätt exfolierande ingredienser, som fruktsyror eller olika varianter av A-vitamin, gör att färgen inte håller lika länge. Även babyolja sägs korta hållbarheten för brun utan sol, något som kan vara bra att känna till om du inte skulle bli helnöjd med resultatet…

MISSA INTE ATT LÄSA:
Brun utan sol-produkter vi gillar