Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Här är sprayen som skapar Jennifer Anistons volym – hjälper dig med tunt hår

14 apr, 2021 
Jennifer Anistons knep mot tunt hår.
Har du testat allt för att få mer volym i håret? Då ska du kika här. Vi har hittat stjärnprodukten som förvandlar tunna och fina strån till ett härligt fluff på bara några sekunder.
Annons
5 tips för att få volym i håretBrand logo
5 tips för att få volym i håret

Drömmer du om ett fluffigare och fylligare hår? För alla med tunna strån kan vägen dit verka både krånglig och dyr. Kosttillskott kan ge en boost men du måste ha en ängels tålamod och extensions kostar skjortan samtidigt som du måste vara väldigt noga med att sköta dem rätt. Men det finns en annan, betydligt billigare och snabbare, lösning – volymspray.

Den perfekta mixen

lyxig volymspray från Sisley
Volymspray som bjuder på lyxkänsla i all från vårdande formula och doft till den fina effekten.

Det är inte bara priset som är fördelen. Här jobbar du med vad du har, du behöver inte sköta håret på något speciellt sätt och det är så enkelt att använda. En som vet detta är Jennifer Aniston som förutom att vara hyllad skådespelerska också beundrats i decennier för sitt svall som ser helt naturligt ut. Hennes hemliga trick, enligt stjärnans frisör, är dock en alldeles speciell fransk klassiker: Volumizing Spray från Sisleys exklusiva serie Hair Rituel som lanserades för några år sedan. Och den är faktiskt väldigt bra, vi har testat den på redaktionen. Det känns nästan som att hårmängden dubblas när man använder den och du får skön stadga från botten.

Så får du ut max av din spray

Fina Jennifer Aniston och hennes fluffiga drömhår.

Så hur använder man Volumizing Spray? Det är enkelt. Knepet är att spraya nära hårbotten så formulan landar vid rötterna och en liten bit ut. Den går att ha för sig själv men bäst resultat får du ändå om du applicerar den i håret innan du fönar, det ger riktig wow-effekt. Skillnaden mot många liknande produkter att denna är så lätt i håret. Du får fantastisk effekt men utan att håret blir stickigt, kladdigt, stelt, svårkammat eller tungt.

Fina bonuseffekter

Och det finns mer bra saker med Sisleys volymspray. Doften är ljuvlig, innehållet vårdar hårbotten med sina välgörande växtextrakt och stråna får lite extra glans. Priset då? Jo, den må kosta en slant men är faktiskt riktigt dryg så en flaska räcker länge.

Volumizing Spray från Hair Rituel by Sisley kostar 850 kr/150 ml och du hittar den hos Hudoteket (reklamlänk).

Annons