Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Sanna Lundells smarta tips för att bli festfin – på några ögonblick

14 aug, 2023 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Sanna Lundell.
Sanna Lundell är expert på att snabbt gå från vardag till fest.
För Femina avslöjar hon sitt bästa knep för att göra sig redo för festligheter – och berättar vilket läppstift som gör susen.
– Jag har det lite som en sport att göra en snabb makeover, säger Sanna Lundell.
Annons
Feminista 2023 - kändisarna på röda mattanBrand logo
Feminista 2023 - kändisarna på röda mattan

Det är inte ovanligt att se journalisten och tv-profilen Sanna Lundell på röda mattan, där hon alltid håller stilen och ser glammig och fixad ut. Det man inte kan ana är hur kort tid det tagit för henne att göra sig festfin, från att ha hängt med sina hästar i stallet.

När Femina intervjuade Sanna Lundell på Årets Feminista-galan i juni var hon snyggt sommarfin på röda mattan – men kom direkt från ett veterinärbesök.

– Jag har det lite som en sport att göra en snabb makeover. Jag brukar dela det med mina följare, när jag går från att ha mockat – nu hade jag till exempel ett veterinärbesök en kvart innan jag skulle sätta mig i bilen, berättade Sanna Lundell då.

Vilka är hennes bästa knep då för att gå från vardag till fest? För Sanna Lundell är det två komponenter som gör stor skillnad – läppstift och stora smycken. Det hade hon använt sig av även på Årets Feminista-galan, där hon bar ett stort grönt halsband och röda läppar.

Annons

– Det röda läppstiftet, det gör susen. Och mycket smycken, bijouterier.

Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstips

Sanna Lundell är inte den enda som delar med sig av skönhetstips till Femina. Pernilla Wahlgren har tidigare berättat hur en av hennes viktigaste krämer är en kräm för dekolletaget.

– Nu har jag släppt en dekolletagekräm för halsen. Det var det första jag sa att jag ville ha. Det är ett område som man ofta glömmer. Man kan ha världens slätaste ansikte, men så krackelerar huden här. Annars är det bästa skönhetsknepet att skratta mycket. Då får man lite skrattrynkor, men de är bara positiva, har Pernilla Wahlgren sagt.

Annons