Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Scarlett Johanssons mascaratips – väljer billiga märket

29 sep, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Scarlett Johansson väljer Max Factors mascara
Scarlett Johansson omnämns ofta som en av världens vackraste kvinnor, och många skulle gärna se ut som henne.
Nu delar hon med sig av sin enkla sminkrutin – och avslöjar varför hon vägrar använda dyra mascaror.
– Jag kände bara ”men va?”, säger hon till Who what wear.
Annons
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukterBrand logo
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukter

Scarlett Johansson är en av världens mest hyllade skådespelare, som har spelat i filmer som Lost in translation, A marriage story och Her – för att inte tala om alla superhjältefilmer där hon spelat karaktären Black Widow, som setts av miljontals människor världen över.

Skådespelaren, som var nominerad till två Oscars samma år 2020, är inte bara uppmärksammad för sin karriär – hon omnämns ofta som en av världens allra vackraste kvinnor. Många som vill se ut som henne är minst sagt nyfikna på hennes rutiner kring skönhet, smink och hudvård.

Tidigare i år lanserade Scarlett Johansson sitt hudvårdsmärke The Outset, och i en intervju med sajten Who what wear berättade hon också om sin bästa snabba sminkrutin. På frågan om vad hon skulle slänga på sig i ansiktet om hon hade fem minuter på sig var svaret enkelt för henne.

Annons

– Fem minuter? Tja, det är ofta så det ser ut. Vi har en jättebra läpprodukt som kommer ut snart, så den har jag alltid i väskan. Jag skulle antagligen använda concealer, helt klart. Det finns en klickpenna från Givenchy som jag verkligen gillar – den passar överallt och ger bra korrigerande täckning. Och så skulle jag använda mascara, säger Scarlett Johansson i intervjun.

Därför väljer Scarlett Max Factors mascara

Medan skådespelaren väljer en dyrare concealer, så vill hon inte använda lyxmascaror – i stället är det alltid Max Factor som gäller för henne. Detta efter att hon fått veta att det inte är någon skillnad på mascarorna.

– Makeup-artisten Pat McGrath sa en gång till mig att alla mascaror från lyxmärken görs på samma ställe som Max Factor-mascaror, så om du använder en mascara från Max Factor, så är det samma sak som alla de där jättedyra varianterna. Så nu använder jag Max Factor-mascaror. Jag kände bara ”men va?”

Annons