Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Omstridda mascaran Telescopic Lift från L'Oréal – så bra är den

30 jan, 2023 
AvJessica Blockström Hember
Fotografshutterstock/tt
Telescopic Lift från L'Oréal
Nya varianten av den älskade klassikern ger inte bara dramatiskt fylliga fransar. Den har blivit en riktig snackis av flera anledningar.
Annons

Är du på jakt efter en mascara som ger dramatiskt fylliga fransar? Då är nya ANNONS Telescopic Lift från L'Oréal Paris, som lanseras i dagarna, ett tips. Den har dock inte bara blivit omtalad för att fixa en häftig franslook. Telescopic mascara har också skapat drama på sociala medier. Anledningen? Häng med här.

telescopic lift mascara
Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

Därför är Telescopics mascara redan en snackis

På TikTok har det blåst upp en storm kring nya Telescopic Lift då en av de stora makeupprofilerna på plattformen gjort ett samarbete med L'Oréal Paris och den här mascaran. Mikayla Nogiera publicerade en video där hon visar upp effekten av mascaran. Och resultatet är verkligen dramatiskt. Problemet är att influencern snabbt anklagades för att ha använt lösfransar för att förstärka effekten, något som faktiskt också skapat rubriker även i tidningar som Times. Kanske inte konstigt då företagen betalar mycket pengar för dessa samarbeten och många följare litar blint på dessa recensioner. Profilernas videos kan ha extremt stor genomslagskraft när de landar rätt. Vad som stämmer eller inte i det här fallet är svårt att avgöra. Sant är dock att Telescopic mascara nu fått ännu mer uppmärksamhet, det har till och med skapats en hel del roliga videos på just TikTok där man driver med hela dramat.

Så bra är nya mascaran från Telescopic?

borsten på telescopic lift mascara

Men hur står det till med effekten i riktiga världen då? Jag har testat mascaran i några dagar och vet precis hur bra den fungerar på mina fransar. Vill du ha en rejält tät fransrad så är denna mascara toppen. Den stora skillnaden mellan den klassiska och mycket älskade Telescopic är borsten och längden du får på fransarna. På Telescopic har du en ganska rak, tunn och väldigt flexibel borste med plastpiggar medan Telescopic Lift har en platt sida och en som liknar en paddelborste. Den är inte alls lika fladdrig som originalet. Du applicerar med paddelsidan och separerar sedan med de lite längre plastpiggarna på sidan. Det går att bygga på i flera lager men räkna då med en mer rockig och klumpig effekt. Ett lager med Telescopic mascara ger rejält med volym och adderar duktigt med längd. Löftet är 5 mm vilket är väldigt mycket. Kanske inte riktigt så dramatisk förlängning på mina men visst blev det en tydlig skillnad. Du får upp ganska mycket formula de först gångerna så tipset är att dra av lite på kanten innan du börjar borsta.

@mikaylanogueira

THESE ARE THE LASHES OF MY DREAMS!! @lorealparisusa never lets me down 😭 #TelescopicLift #LorealParisPartner #LorealParis @zoehonsinger

♬ original sound - Mikayla Nogueira

Här finns Telescopic Lift från L'Oréal Paris

Nya Telescopic Lift från L'Oréal Paris finns hos flera olika webbutiker, här kan du köpa den:

Åhléns – ANNONS köp den här.

Bangerhead – ANNONS köp den här.

Mogen hy: Så tar du bort mascarakladdetBrand logo
Mogen hy: Så tar du bort mascarakladdet
Annons