Artikeln innehåller reklamlänkar
Nagellack.
Så får du starkare naglar – fem tips
0:49

Efter reklamen: Så får du starkare naglar – fem tips

(0:49)

Slå på ljud

Många av oss vill ha fräscht välmanikyrerade naglar som ser ut att vara gjorda på salong – men att regelbundet lägga pengarna på en manikyr är det desto färre som är intresserade av. Därför älskar vi såklart produkter som gör det enklare att hålla naglarna snygga längre.

Årets adventskalendrar med beauty – stor guide

En sådan produkt är Seche Vite Dry Fast Top Coat – ett topplack som gör att naglarna blir både snyggare och håller bättre. Här kan du komma direkt till produkten! (länk till Lyko)

En person som älskar lacket är Feminas redaktör Stina Meyerson.

Seche Vite Dry Fast Top Coat är en sådan produkt som jag aldrig kommer att byta ut, säger hon entusiastiskt.

Nagellacket som ger lyxiga naglar

Hon konstaterar att nagelprodukten har många bra egenskaper hon uppskattar.

Seche Vite.

Topplacket hyllas av många.

– Överlacket levererar allt man kan önska – och känns nästan för bra för att vara sant. Lacket skyddar nagellacket så att färgen bevaras och håller längre. Dessutom lämnar formulan en högglansig yta som jag älskar, och för tankarna till en lyxig salongsmanikyr. Men det bästa av allt, för oss otåliga själar, är att det faktiskt gör så att nagellacket torkar fortare.

Så förändras naglarna efter 40 – och så tar du bäst hand om dem

Hur ska man göra för att använda sig av lacket och få bästa möjliga resultat? Det är inte svårt! Stina Meyerson delar med sig av sitt bästa tips:

– Du applicerar överlacket medan ditt vanliga nagellack fortfarande är vått. Du tar rejält med lack på penseln och låter det flyta ut över nageln – och voilà!

Mest läst