0:51

Efter reklamen: Så väljer du rätt frisyr för din ansiktsform

(0:51)

Under början av 2000-talet var Shakira en självklar del av det blonda pop-undret – tillsammans med artister som Britney Spears, Christina Aguilera och Anastasia tog hon över topplistorna världen över.

Även under den fortsatta karriären de senaste 15 åren har den latinamerikanska stjärnan främst haft långt blont och lockigt hår. Därför är det kanske inte så konstigt att många reagerar på stjärnans hårförvandlingar i år, för de är dramatiska!

Så färgar du håret hemma – lika snyggt som hos frisören

I början av året visade Shakira upp en rosaröd frisyr på Instagram, efter att ha färgat håret från sitt vanliga blonda. Den nya hårfärgen matchade hon också först till ett plattat hår, innan hon senare återgick till sitt vackert lockiga barr.

”Voilà”, skrev artisten kaxigt på Instagram när hon avslöjade sitt nya hår, och bilden gillades nästan 1,4 miljoner gånger.

Prinsessan Madeleines hårresa – så har hon förändrats genom åren

Nytt hår igen för Shakira

Nu är Shakira tillbaka med ny musik, och har precis släppt singeln Don't wait up. Inför musiksläppet har artisten valt att uppdatera håret ännu en gång, och det är inte blont som står på agendan den här gången heller. I stället har Shakira gått från rosa hår till en mer kopparröd nyans i sina lockar, och det är så snyggt! Att färga håret rött – gärna i nyanser som koppar eller kastanjerött – är också en av höstens stora hårtrender, så Shakira är helt rätt ute.

Läkarens tips: 7 saker du borde ändra – för att få friskare hår

Utvald läsning

Femina