Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Sharon Stones enkla hudvårdsrutin med populära krämen

02 apr, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Sharon Stone
Hollywoodstjärnan Sharon Stone tycker inte om att lägga mycket tid på en omfattande skönhetsrutin, utan vill hålla det så enkelt som möjligt.
Här är skådespelarens enkla hudvårdsknep – och hennes favoritkrämer.
– Hon sa till mig ”Ta på den här morgon och kväll och du kommer tacka mig för resten av livet”, berättar Sharon Stone.
Annons
9 kändisars gråa hår-trend på röda mattanBrand logo
9 kändisars gråa hår-trend på röda mattan

Sharon Stone är en av Hollywoods mest erfarna och kända skådespelare, som har hållit sig i rampljuset i över 30 år och alltid lyser lika vacker på röda mattan. Men stjärnan har ingen avancerad skönhetsrutin, utan vill hålla sig till så enkel hudvård som möjligt och fokusera på inre hälsa.

På morgonen vill Sharon Stone inte ens tvätta ansiktet, utan sköljer bara av det med vatten i samband med att hon borstar tänderna. När hon väl tvättar ansiktet använder hon sig gärna av en skrubb för att få bort döda hudceller.

– Jag tycker det är viktigt att skrubba huden regelbundet. Jag tror på att hålla det enkelt. Bara rengöra ansiktet noggrant med varmt vatten och en bra skrubb, har Sharon Stone sagt.

Annons

Mammans tips om hudkrämen

Sharon Stone fick redan som 12-åring tips från sin mamma om att börja använda fuktkrämen Avon Rich moisture cream två gånger om dagen.

– Hon sa till mig ”Ta på den här morgon och kväll och du kommer tacka mig för resten av livet”, och jag tackar henne fortfarande 50 år senare. Den gör att min hy ser fyllig ut och är full av glow, har Sharon Stone berättat.

I vuxen ålder har Sharon Stone också gått över till att använda den klassiska krämen Weleda Skin food, en tjock fuktkräm som är hyllad världen över och säljs på många olika ställen – till och med på välsorterade matbutiker. Sharon Stone har kallat krämen för ”fantastisk för ansikte och kropp”, och använder den gärna om hon är i ett torrt klimat där hon behöver mycket fukt.

Weleda skin food

Källa: Prevention.

Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstipsBrand logo
Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstips
Annons