Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Sharon Stones favoritschampo: ”Växte tillbaka”

15 maj, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
sharon stone
Populära Hollywoodstjärnan Sharon Stone har ett favoritschampo och –balsam som hon menar hjälpt henne få tjockare hår.Skådespelaren tappade hår efter att ha drabbats av en stroke, och menar att produkterna har hjälpt henne få friskt hår igen.– Jag har hår, säger Sharon Stone till Byrdie.
Annons
Här är hårtrenderna som spås bli populära under 2023Brand logo
Här är hårtrenderna som spås bli populära under 2023

Under sin långa karriär som skådespelare har Sharon Stone inte bara hyllats för sin stora talang, men också för sin snygga stil och hårstyling. Men faktum är att skådespelaren har gått igenom en svår period med sitt hår tidigare – efter att ha drabbats av en stroke 2001 tappade Sharon Stone en del av sitt hår på sidorna av huvudet. Att tappa hår är inte nödvändigtvis en vanlig följd av att få en stroke, men man vet att det kan hända när kroppen utsätts för stor fysisk eller psykisk stress.

Men nu menar Sharon Stone att hennes hår mår bättre än på länge, och tillskriver denna utveckling särskilda hårprodukter. I en intervju med Byrdie säger Sharon Stone att produkter från märket Augustinus Bader har hjälpt henne.

Annons

– Jag började använda schampo och balsam och leave in-balsam från Augustinus Bader. Allt hår jag hade tappat där under och på sidorna efter stroken, det växte tillbaka. Jag har hår!, säger hon i intervjun.

Sharon Stone vill hålla rutinen enkel

Produkterna från det lyxiga märket uppger själva att de motverkar håravfall och ”stöttar naturlig hårväxt”, något Sharon Stone då verkar hålla med om.

Sharon Stone menar att hon gärna håller sin skönhetsrutin så enkel som möjligt.

– Jag har alltid varit väldigt, väldigt enkel. Jag har alltid känt att KISS-metoden – ”keep it simple, stupid” – är väldigt bra. Jag tror på det oavsett vad det gäller, säger Sharon Stone i intervjun.

Annons