Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsexperten: Här är den bästa highlightern

08 okt, 2023 
AvJessica blockström hember
Bästa highlightern.
Drömmer du om en hud som strålar av lyster? Allt du behöver för att snabbt fixa det är att investera i en highlighter. Här hittar du varianter som enkelt adderar allt från fuktigt glow till mjukt skimmer.
Annons
Puder för mogen hy – så lägger du en bra basBrand logo
Puder för mogen hy – så lägger du en bra bas

The Wonder Stick Highlighter

Hickap

Generöst laddat stift med krämig formula som smälter fint in i huden och ger en lätt metallskimrande slöja. Det här är perfekt för dig som också vill kunna bygga på med flera lager så att det blir en mer tydlig highlighter­effekt. Plus för att du kan ta med det i väskan för snabba glow-uppdateringar under dagen. Läs mer om highlightern och köp den här (reklamlänk).

The Wonder Stick Highlighter från Hickap.
The Wonder Stick Highlighter från Hickap.

Essence Moonlighter Cushion

CLE

Flytande highlighter i kudde som ger vackert daggig lyster. Den har en lätt klistrig formula som lägger sig likt en skir slöja på huden och konsistensen får den att sitta riktigt bra. Här finns tre nyanser att välja mellan. I asken finns en skumpuff att applicera med men välj hellre en fluffig pensel eller en makeupsvamp för bättre kontroll. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Essence Moonlighter Cushion från CLE.
Essence Moonlighter Cushion från CLE.

Illuminatuer de Beauté

Gucci

Krämiga droppar med vårdande serumeffekt som trots att guldfärgen vid första anblick ser metallisk ut ger vackert mjuk och varm lyster och därför går fint att skulptera fram kindben och andra höjdpunkter i ansiktet med. Den vintage-inspirerade designen är en fröjd för ögat men får lite minus för att det är knepigt att få ut allt ur behållaren. Läs mer om highlightern och köp den här (reklamlänk).

Illuminatuer de Beauté från Gucci.
Illuminatuer de Beauté från Gucci.

Invisible Illumination Instant Luminizer

Lumene

Plånboksvänliga highlighterdroppar som nyligen fått uppdaterad och mer återfuktande formula. Den är milt parfymerad och väldigt snällt pigmenterad vilket gör att du med ett lager får en mycket subtil lyster. Den direkta känslan är nästan lite oljig på huden men ytan blir snabbt behagligt len. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Invisible Illumination Instant Luminizer från Lumene.
Invisible Illumination Instant Luminizer från Lumene.

Lit Up Highlighter Stick

Westman Atelier

Hybridstift i lyxklassen med len lättanvänd gel boostad med hudvårdande ingredienser. Den iridiserande undertonen ger naturlig, fräsch och exklusiv lyster – perfekt för mogen hy. Här finns transparenta Lit för daggfräsch lyster, Nectar som ger gyllene persikoton samt Brûlée för lysande solkysst look. Minus för liten mängd i stort stick.

Annons
Lit Up Highlighter Stick
Westman från Atelier.
Lit Up Highlighter Stick Westman från Atelier.

Tips: Flytande highlighter kan du med fördel använda på flera sätt, blanda den till exempel i din bodylotion när det är fest för extra vacker lyster på huden.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons