Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Skönhetsexpertens val: 5 serum med c-vitamin vi älskar

06 apr, 2022 
AvJessica blockström hember
C-vitamin serum, favoriter just nu.
Längtar du efter mer lyster, mindre pigmenteringar, bättre stuns och jämnare ton är ett serum med C-vitamin toppen att stoppa in i rutinen. Här är fem favoriter just nu.
Annons
Så föryngrar du huden med tio årBrand logo
Så föryngrar du huden med tio år

Bäst är att stoppa in C-vitaminserum i morgonrutinen, speciellt om du har en produkt med retinol och/eller niacinamid i kvällsrutinen. Dessa ska helst inte kombineras med den pigga vitaminen då effekten försämras.

Vita-C Glycolic Brightening Serum

Murad

Vita-C Glycolic Brightening Serum av Murad.
Vita-C Glycolic Brightening Serum av Murad.

Ett innovativt gelserum där tre varianter av C-vitamin stimulerar kollagen och gör hud­tonen klarare. Man har också milt exfolierande glykolsyra som får innehållet att gå lättare ner i huden samt extrakt som omvandlar UV-energi till lyster. Flaskan har två kamrar som separerar ingredienserna för en färsk dos när det är dags för dig att applicera.

Annons

Pris: Ca 950 kr/30 ml.

C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum

Sunday Riley

C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum av Sunday Riley.
C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum av Sunday Riley.

Ett härligt citrusdoftande serum med lätt lotion­formula. Här får du en rejäl dos av vitaminen tillsammans med bland annat bivax och squalane. Det gör huden fylligare, bättre återfuktad och jämnare i tonen. Då den dessutom är mjukt skimrande får du fin effekt direkt men utan att det ser ut som du glittrar.

Pris: Ca 919 kr/30 ml.

Vitamin C10 ­Booster

Emma S

Vitamin C10 Booster av Emma S.
Vitamin C10 ­Booster av Emma S.

Ett lättflytande och väldoftande serum som snabbt smiter ner i huden. Används morgon som kväll för att motverka ojämn hudton och stimulera spänsten. Här kombineras en hög halt C-vitamin med antioxidantrikt ros­marin­extrakt, barriärstärkande pentavitin samt peptider som ytterligare boostar de pigmentutjämnande egenskaper.

Annons

Pris: Ca 529 kr/30 ml.

The Wow Serum

Mantle

The Wow Serum av Mantle.
The Wow Serum av Mantle.

Ett lyxigt guldskimrande serum med ovanligt krämig konsistens som omedelbart ger en mjuk lyster. Här finns också en unik mix av C-vitamin och CBD samt hyalruonsyra och squalane. Tillsammans jobbar de för en klarare, jämnare, bättre återfuktad, skyddad och lugnad hud med fint glow.

Pris: Ca 850 kr/30 ml.

Vitamin C ­Brightening Serum

Q+A

Vitamin C Brightening Serum av Q+A.
Vitamin C ­Brightening Serum av Q+A.

Dubbelverkande, svalkande och snäll lotion som fungerar både som serum och fukt­produkt light. Förutom C-vitamin och vulkanisk jord, som används för att hålla vitaminet stabilt, bjuder man på en mjukgörande och utslätande kombo i form av glycerin, hyaluronsyra och squalane.

Pris: Ca 139 kr/30 ml.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons