Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskydd

Skönhetsredaktören testar – här är bästa concealern

10 nov, 2022 
AvJessica blockström hember
Concealer.
Lätta upp mörka ringar eller dämpa rött runt ­näsvingarna? Det behövs en concealer för att fixa jobbet. Här är fem plånboksvänliga alternativ med lite olika finesser och effekter.
Annons
Fem favoriter från Femina: smink för mogen hyBrand logo
Fem favoriter från Femina: smink för mogen hy

Tips är att se till att huden under ögonen är väl återfuktad innan du applicerar concealer och för riktigt bra hållbarhet – investera i ett löst kvalitetspuder som du sveper lätt ovanpå när allt är på plats.

Dessa plånboksvänliga concealer alternativen kanske inspirerar till att läsa mer om prisvänligt smink.

Vitamin B Covering Concealer

Make the Make

Vitamin B Covering Concealer av Make the Make.
Vitamin B Covering Concealer av Make the Make.

En mycket pigmentrik concealer med en nästan studsigt balmig formula. Är dryg så lite räcker långt även när du verkligen vill ha riktigt bra täckning. Trots att den är så rik är den inte svår att få jämn. Toppen för dig som har känslig hy då här finns vårdande ingredienser, som lugnande allantoin och centella asiatica. Finns i 14 nyanser. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

Pris: Ca 229 kr/5 g.

Bare with Me Concealer Serum

NYX Professional Makeup

Bare with Me Concealer Serum från NYX Professional Makeup.
Bare with Me Concealer Serum från NYX Professional Makeup.

En otroligt prisvärd concealer som gör ett toppenjobb med att dölja mörka ringar, rodnader och liknande. Formulan är likt en len gel med kompakta pigment som sprider sig fint över huden och bildar nästan som en andra hud. Finishen är återfuktat lystrig. Extra plus för bra och praktisk pump som gör produkten lättdoserad. Finns i 13 nyanser. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Pris: Ca 139 kr/9,6 ml.

Annons

Vitamin C Concealer

The Body Shop

Vitamin C ­Concealer från The Body Shop.
Vitamin C ­Concealer från The Body Shop.

En len, nästan oljig concealer som är lätt att arbeta in och inte lägger sig tjockt. Det gör att du också slipper samlingar av concealer i veck. Den är vegansk och ska innehålla c-vitamin men det ger mer en antioxidant än uppljusande effekt. Däremot har den en lätt doft av citrus. Här finns 20 nyanser med både varm och neutral underton. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Pris: Ca 175 kr/8 ml.

Illuminating Brush Concealer

Idun Minerals

Annons
Illuminating Brush Concealer från Idun Minerals.
Illuminating Brush Concealer från Idun Minerals.

En tunn, härligt lystergivande och oparfymerad formula perfekt för huden kring ögonen. Trots sin lättflytande konsistens har den fin utjämnande effekt utan att bli helt täckande, är lätt att arbeta in och håller sig på plats i timmar. Tuben är återvinningsbar och penseln bra. Snyggast blir dock att arbeta in med fingertopp. Minus för att den endast finns i 2 nyanser. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Pris: Ca 255 kr/4,6 ml.

Miracle Pure Concealer

Max Factor

Annons
Miracle Pure Concealer från Max Factor.
Miracle Pure Concealer från Max Factor.

En helt nylanserad concealer med fräsch, lättflytande och återfuktande formula som snabbt smälter ihop med huden. Den ger en mycket naturlig täckning och har en finish som drar åt det mattare hållet, vill du ha jämnare och mer täckande resultat får du bygga på i flera lager. Bland ingredienserna hittar du hyaluronsyra, c-vitamin och peptider. Finns endast i tre nyanser. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Pris: Ca 129 kr/7,8 ml.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons