Artikeln innehåller reklamlänkar

Nyligen samlade vi i redaktionen på Femina våra skönhetsfavoriter inom hudvård, där fukt, rengöring och glow står i fokus. Och även efter att vi har lagt grunden för huden så har vi några favoritprodukter som vi gång på gång återkommer till för markerade ögon, snygga läppar och den perfekta basen. Här har vi samlat våra sminkfavoriter!

Jag har testat hundratals deodoranter – det här är min favorit

Favoriter inom smink och makeup sommaren 2021

Oavsett om du är ute efter ny sminkfavorit för ögon, läppar, bryn eller basen så finns det några produkter som vi på Femina gillar lite extra.

– Min favorit-makeup just nu är Long-Wear Gel Eyeliner från Bobbi Brown i färgen Caviar ink. Den absolut lättaste eyelinern att applicera snyggt – och jag har testat många! Läs mer och köp här (länk till Åhléns).

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner – klicka på bilden för att komma direkt till den.

– För att snabbt fixa ögonmakeupen använder jag Clinques mjuka kajalpenna Quickliner For Eyes. Lätt att applicera och håller hela dagen. Läs mer och köp här (länk till Åhléns).

Clinique Quickliner For Eyes – klicka på bilden för att komma direkt till den.

– Jag är helt såld på den här bryn-mascaran, Brow Revival Densifying Brow Mascara från Max Factor, som Feminas digitala redaktör Bea tipsade mig om. Istället för att lägga onödiga hundralappar på brow lift - investera i den här. Läs mer och köp här (länk till Lyko).

Max Factor Brow Revival Densifying Brow Mascara – klicka på bilden för att komma direkt till den.

– Ibland vill man bara ha ett läppstift som sitter som berget, så att du vet att du kan gå iväg på galej utan att behöva bättra på läpparna mellan varje tugga. Superstay Matte Ink från Maybelline är lösningen! Jag gillar färgen Lover. Läs mer och köp här (länk till Lyko).

Maybelline Superstay Matte Ink – klicka på bilden för att komma direkt till den.

– Efter jag fyllde 40 så kastade jag alla puderprodukter. Nu är det fukt och glow som gäller. Den flytande rougen Liquid Blush i Nars klassiska färg Orgasm ger mig en hälsosam fjällvandrarlook. När jag använder den behöver jag dessutom ingen highlighter eftersom den ger en fantastisk lyster. Läs mer och köp här (länk till Lyko).

Nars Liquid Blush – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Conceal + Perfect 2-In-1 Foundation från Milani är lätt att jobba in snyggt i huden och känns både bekväm och återfuktande, samtidigt som den ger ett fulltäckande resultat. Läs mer och köp här (länk till Lyko).

Milani Conceal + Perfect 2-In-1 Foundation – klicka på bilden för att komma direkt till den.

– När jag tar på mig Instant Light Natural Lip Perfector från Clarins känner jag mig på en sekund mycket snyggare och fräschare än innan. Det är ett läppglans som vårdar, inte klistrar och ger ett naturligt skimmer och som jag alltid har med mig i väskan. Rose Shimmer är min favoritfärg. Läs mer och köp här (länk till Åhléns).

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Så fixar du festsminkningen
2:18

Efter reklamen: Så fixar du festsminkningen

(2:18)

Slå på ljud
Mest läst