Artikeln innehåller reklamlänkar
3 hudvårdstips för dig med mogen hy
1:59

Efter reklamen: 3 hudvårdstips för dig med mogen hy

(1:59)

Slå på ljud


Huden har som bekant olika behov i olika åldrar och under olika perioder i livet och ibland kan det vara svårt att hitta hudvårdsprodukterna som passar där just du befinner dig. Därför bestämde vi oss på redaktionen för att dela med av just våra favoriter, för att inspirera dig till att upptäcka sådant som kan komma att bli trotjänare även i din hudvårdsrutin framöver.

Hudvårdsfavoriter sommaren 2021

Nu under sommarhalvåret lägger vi extra stor vikt vid att ge huden i ansiktet extra mycket fukt, men många av skönhetsfavoriterna använder vi året om. Nedan hittar du alla våra skönhetsfavoriter just nu!

– Jag kan inte leva utan Cellular Performance Emulsion II från Sensai som jag använder varje morgon och kväll: som ett glas vatten för ansiktet! Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

Sensai Cellular Performance Emulsion II

Sensai Cellular Performance Emulsion II – klicka på bilden för att komma direkt till den.
– Jag älskar Exuviance Skin Rise Morning Glow – ljuvligt spearmintdoftande peel pads som sveper bort det lite tristare och lockar fram piggare hy med mer glow. Läs mer och köp dem här (länk till Åhléns).

Exuviance Skin Rise Morning Glow

Exuviance Skin Rise Morning Glow – klicka på bilden för att komma direkt till den.

– Älskar Babors rengöring i olja, Hy-öl! I min ålder är oljor det bästa som finns, denna är grym och väldigt effektiv som djuprengöring. Växtoljor och örtextrakt – mums! Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

babor hy-öl

Babor Hy-öl – klicka på bilden för att komma direkt till den.

10 skönhetsmisstag med hår och smink som gör att man ser äldre ut

– Jag brukar köpa på mig massa grejer från Kiko när jag är i Italien eller Frankrike mest för att det är så himla prisvärt. Nu kan man dessutom köpa min favorit i Sverige! Jag älskar att använda Skin Trainer CC Blur från Kiko som bas, den jämnar ut på riktigt och känns som att smörja sig med chokladmousse (på ett bra sätt). Läs mer och köp den här.

Kiko Skin Trainer CC Blur

Kiko Milano Skin Trainer CC Blur – klicka på bilden för att komma direkt till den.

– Priset, doften och resultatet! Jag äskar känslan efter att ha lagt Nordic-C Glow Boost Essence från Lumene på ansiktet. Huden både känns slätare och får ett fint glow. Läs mer och köp den här (länk till Meds).

Lumene Valo Nordic-C Glow Boost Essence

Lumene Valo Nordic-C Glow Boost Essence – klicka på bilden för att komma direkt till den.

10 saker som gör att du ser yngre ut – enligt experterna

– Jag har en ganska avancerad hudvårdsrutin på morgonen och medan de flesta serumen lägger sig som en hinna på huden så sjunker H.A. Intensifier från Skinceuticals in på två sekunder och blir en perfekt bas till eventuellt smink. Känslan efteråt är också som att jag givit ett uttorkat, törstigt ansikte ett stort glas kallt vatten. Läs mer och köp den här (länk till Lyko).

Skinceuticals H.A. Intensifier

Skinceuticals H.A. Intensifier – klicka på bilden för att komma direkt till den.– Gel-krämen 10% Azelaic Acid Booster från Paula's Choice är perfekt för att punktmarkera och bli av med finnar och milier. Läs mer och köp den här (länk till butik).

Paula's Choice 10 % Azealic Acid Booster

Paula's Choice 10 % Azealic Acid Booster – klicka på bilden för att komma direkt till den.

– Dagkrämen Normaderm Phytosolution från Vichy sjunker snabbt in i huden och får mig att känna mig fräsch hela dagen. Dessutom både doftar den magiskt och känns lyxig! Läs mer och köp den här (länk till Lyko).

Vichy Normaderm Phytosolution

Vichy Normaderm Phytosolution – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Foto: Mathilde Langevin

Hudvård med retinol – som kan reducera rynkor

Mest läst