Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Feminas redaktion listar sina skönhetsfavoriter – 8 hudvårdsprodukter vi inte kan vara utan

08 jul, 2021 
AvFemina Redaktion
Börjar några av dina trotjänare i badrumsskåpet sjunga på sista versen, eller vill du helt enkelt upptäcka nya favoriter? Feminas redaktion delar med sig av sina absolut bästa skönhetsfavoriter – och var du hittar dem!
Annons
3 hudvårdstips för dig med mogen hyBrand logo
3 hudvårdstips för dig med mogen hy


Huden har som bekant olika behov i olika åldrar och under olika perioder i livet och ibland kan det vara svårt att hitta hudvårdsprodukterna som passar där just du befinner dig. Därför bestämde vi oss på redaktionen för att dela med av just våra favoriter, för att inspirera dig till att upptäcka sådant som kan komma att bli trotjänare även i din hudvårdsrutin framöver.

Annons

Hudvårdsfavoriter sommaren 2021

Nu under sommarhalvåret lägger vi extra stor vikt vid att ge huden i ansiktet extra mycket fukt, men många av skönhetsfavoriterna använder vi året om. Nedan hittar du alla våra skönhetsfavoriter just nu!

– Jag kan inte leva utan Cellular Performance Emulsion II från Sensai som jag använder varje morgon och kväll: som ett glas vatten för ansiktet! ANNONS Läs mer och köp den här.

Sensai Cellular Performance Emulsion II
Sensai Cellular Performance Emulsion II – klicka på bilden för att komma direkt till den.
Annons

– Jag älskar Exuviance Skin Rise Morning Glow – ljuvligt spearmintdoftande peel pads som sveper bort det lite tristare och lockar fram piggare hy med mer glow. ANNONS Läs mer och köp dem här.

Exuviance Skin Rise Morning Glow
Exuviance Skin Rise Morning Glow – klicka på bilden för att komma direkt till den.
Annons

– Älskar Babors rengöring i olja, Hy-öl! I min ålder är oljor det bästa som finns, denna är grym och väldigt effektiv som djuprengöring. Växtoljor och örtextrakt – mums! ANNONS Läs mer och köp den här.

babor hy-öl
Babor Hy-öl – klicka på bilden för att komma direkt till den.
Annons

– Jag brukar köpa på mig massa grejer från Kiko när jag är i Italien eller Frankrike mest för att det är så himla prisvärt. Nu kan man dessutom köpa min favorit i Sverige! Jag älskar att använda Skin Trainer CC Blur från Kiko som bas, den jämnar ut på riktigt och känns som att smörja sig med chokladmousse (på ett bra sätt). Läs mer och köp den här.

Kiko Skin Trainer CC Blur
Kiko Milano Skin Trainer CC Blur – klicka på bilden för att komma direkt till den.
Annons

– Priset, doften och resultatet! Jag äskar känslan efter att ha lagt Nordic-C Glow Boost Essence från Lumene på ansiktet. Huden både känns slätare och får ett fint glow. ANNONS Läs mer och köp den här.

Lumene Valo Nordic-C Glow Boost Essence
Lumene Valo Nordic-C Glow Boost Essence – klicka på bilden för att komma direkt till den.
Annons

– Jag har en ganska avancerad hudvårdsrutin på morgonen och medan de flesta serumen lägger sig som en hinna på huden så sjunker H.A. Intensifier från Skinceuticals in på två sekunder och blir en perfekt bas till eventuellt smink. Känslan efteråt är också som att jag givit ett uttorkat, törstigt ansikte ett stort glas kallt vatten. ANNONS Läs mer och köp den här.

Skinceuticals H.A. Intensifier
Skinceuticals H.A. Intensifier – klicka på bilden för att komma direkt till den.Annons

– Gel-krämen 10% Azelaic Acid Booster från Paula's Choice är perfekt för att punktmarkera och bli av med finnar och milier. ANNONS Läs mer och köp den här.

Paula's Choice 10 % Azealic Acid Booster
Paula's Choice 10 % Azealic Acid Booster – klicka på bilden för att komma direkt till den.
Annons

– Dagkrämen Normaderm Phytosolution från Vichy sjunker snabbt in i huden och får mig att känna mig fräsch hela dagen. Dessutom både doftar den magiskt och känns lyxig! ANNONS Läs mer och köp den här.

Vichy Normaderm Phytosolution
Vichy Normaderm Phytosolution – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Foto: Mathilde Langevin

Annons