Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Bästa fynden under Black Week när du letar smink

24 nov, 2023 
AvJessica Blockström Hember
Fotografandrea piacquadio/pexels
Smink Black Friday 2023
Här tipsar Feminas skönhetsredaktör om riktigt smarta klipp att göra på smink, hitta allt från foundation till mascara under årets stora rea-vecka.
Annons

Älskar du precis som vi att göra riktigt bra fynd till sminkväskan? Då är det här en riktig högtidsvecka. Under Black Week tävlar butikerna om att sänka priserna. och det är med andra ord riktigt bra läge att ladda upp med favoriter som är på väg att ta slut, produkter du varit nyfiken på att testa men tyckt prislappen varit för hög eller klappar du planerat att köpa till jul för att ge bort.

Bästa sminkfynden under Black Friday 2023

Vi har scannat web-shoppar och skönhetsbutiker och plockat ut de bästa beautykapen. Här hittar du både hyllade nyheter och älskade klassiker.

1. Bästa fynd för dig som vill ha lyxigt läppbalsam: Clinique Black Honey

Almost Lipstick i ikoniska färgen Black Honey från Clinique är läppbalsamet som inte bara gör läpparna mjuka. Sticket ser mörkt ut när du först kika på det men svep över läpparna och det är så smickrande och snyggt på alla. Under Black Week hittar du den här älskade och just nu mycket hajpade sminkprodukten till ett toppenpris. Se mer och köp Clinique Black Honey under Black Friday här (reklamlänk).

Annons
bästa färgade läppbalsam från clinique på black week
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. Bästa mascara-fynd när du vill ha långa fransar: Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

En av de senaste årens stora snackisarna på makeup-fronten är Maybellines mascara Lash Sensational Sky High. Trots att den redan är ett kap så ger den riktigt långa och tjusiga fransar och har dessutom fin hållbarhet. Nu kan du bunkra upp med den här favoriter till galet bra pris. Se mer och köp Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara (reklamlänk).

bästa mascara på black week
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Annons

3. Bästa fynd för alla som älskar smink med mineraler: Bare Minerals Original Loose Mineral Foundation

Ytterligare en klassiker som du kan fynda under Black Week är den suveräna Original Loose Mineral Foundation från Bare Minerals, basen som ger otroligt fin hy i bara några svep. Du kan lägga på skirt för en naturlig finish på ditt smink men också bygga upp när du vill ha mer täckning och utjämning av hudtonen. Den här makeup favoriten har dessutom solskyddsfaktor, hudvårdande effekt och ett stort antal nyanser att välja mellan. Läs mer om produkten och köp den här (reklamlänk).

Foundation är exempel på smink under Black Week
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

4. Bästa fynd för dig som är på jakt efter smink till brynen: Anastasia Beverly Hills Brow Freeze

Vill du få till en riktigt snygg form på dina bryn så finns det en sminkprodukt som verkligen alla proffs hyllar, närmare bestämt den krämiga gelen Brow Freeze från Anastasia Beverly Hills. Den här moderna klassikern är ofta slut men har man fyllt på lagren lagom till Black Week och dessutom satt ett riktigt bra pris. Se mer och köp produkten på Black Friday här (reklamlänk).

Annons
bästa sminkdeal på brynprodukt under Black Week
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

5. Bästa fynd som piggar upp på concealer-fronten: Pür Cosmetics 4-in-1 Sculpting Concealer

Det är inte helt lätt att hitta en riktigt bra concealer som också fungerar för en mogen hy där linjer gör det knepigare att få ett jämnt resultat kring ögonen. En favorit på redaktionen som verkligen är lätt att jobba med och ger mycket snygg finish är hybriden 4-in-1 Scupting Concealer från Pür. Här får du smink med en hudvårdande formula som stretchas ut över huden och därför inte samlas i veck. Se mer och köp concealern här (reklamlänk).

bästa concealer i sminkkategorin att köpa på black week
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

6. Bästa fynd när du vill ha flytande foundation: Clarins Skin Illusion SPF15

Härligt krämig formula som smälter ihop med den egna huden och gör den betydligt jämnare, finare och fräschare med vacker lyster, det får du med Skin Illusion från Clarins. Den här veckan kan du få denna lyxiga foundation till extra bra pris. Perfekt för dig som vill ha hudvårdande och återfuktande smink som också skyddar mot solen. Läs mer och köp Skin Illusion SPF15 under Black Friday här (reklamlänk)

Annons
spara mycket pengar under black week med en foundation som ger lyster under black week
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

7. Bästa fynd för dig som önskar ny primer: Sensai Glowing Base SPF 10

Vill du slå till på riktigt lyxigt smink under Black Week så är mitt tips en av de bästa primers som finns om du önskar mer lyster. Glowing Base från Sensai är toppen både på att ge din makeup fäste och att fixa en otroligt fin naturlig glow till huden. Dessutom får du här ett lätt skydd mot UV-strålar. Denna magiska primer finns nu till ett super-pris som gör det till ett av veckans bästa makeup-kap. Se mer och köp den på Black Friday här (reklamlänk).

primer till fynd-pris som smink under black week
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

8. Bästa fynd för dig som letar verktyg till ditt smink: Sigma E06 Winged Liner

Sigma är känt bland skönhetsproffs för att de gör otroligt prisvärda produkter av högsta kvalitet och det gäller även när det kommer till sminkverktyg. Köper du borstar eller penslar som de tillverkat kommer du att kunna använda dem i åratal. Just nu kan du hitta deras suveräna och mycket rekommenderade Winged Liner till ett superpris, ett riktigt skönhetskap. Se mer och köp borsten på Black Friday här (reklamlänk).

Annons
Smink fynd med kvalitetspensel för eyeliner från sigma till fyndpris
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigtBrand logo
Mogen hy: Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigt
Annons