Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Feminas shoppingredaktör: 10 saker jag fyndar under Black Week

23 nov, 2023 
Bästa fynden på Black Week
Är du vilse i readjungeln nu under årets största rea? Feminas shoppingredaktör har sållat i utbudet och delar med sig av vad hon kommer att klicka hem under rean.
Annons

Black Week är äntligen här och kanske har du skjutit upp många av dina inköp den senaste tiden för att förhoppningsvis hitta det du behöver till ett lägre pris. Men vem har egentligen tid att kolla igenom alla webbshopparna för att hitta de bästa fynden?

Jo, Feminas shoppingredaktör! Här på Femina.se är nämligen mitt jobb just att hitta de bästa köpen och fynden, året om, för att leverera utvalda shoppingtips direkt till dig. Nu under Black Week och inför Black Friday samlar jag och mina kollegor även de bästa fynden och reaköpen – här kan du till exempel spana in bästa skönhetsfynden under Black Week, klassiska parfymerna att köpa på rea och moderedaktörens bästa reafynd.

Bästa reaköpen på Black Week 2023

Från en värmande stickad tröja och den perfekta kappan till bästa skönhetsprodukterna och de finaste inredningsdetaljerna: här sakerna som Feminas shoppingredaktör kommer att fynda under årets Black Week.

Annons

1. Ögonkräm Optim-Eyes, Filorga

– Den här produkten har jag älskat ända sedan jag först testade den för flera år sedan, men jag har dragit mig för att köpa den på grund av priset. Nu när den finns till superpris hos flera olika webbshoppar kunde jag inte stå emot längre utan klickade hem den. Längtar redan till att den levereras! Du kan läsa mer och köpa ögonkrämen här (reklamlänk).

2. Mössa, CW by Carin Wester

– Efter att ha lyckats krympa den kashmirmössa som jag för några år sedan fyndade till ett riktigt bra pris är det hög tid att investera i en ny. Denna mullvadsgrå ribbade mössa med brett uppvik är gjord i en mysig mohairblandning och är en stark kandidat till vinterns basgarderob. Se mer och köp mössan här (reklamlänk).

Annons
Grå ribbstickad mössa i mohair med brett uppvik från CW by Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till mössan.

3. Örhängen, Safira

– Jag har länge varit på jakt efter ett till par vardagsörhängen att bära om och om igen, och nu blir det utan tvekan en beställning hos Safira. Dessa guldpläterade örhängen är nämligen både i den perfekta storleken och har en hamrad yta som gör dem lite roligare att bära dag efter dag, utan att de blir för mycket. Se mer och köp örhängena här (reklamlänk).

Guldiga hamrade hoops från Safira
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

4. Ullkappa, Wakakuu Icons

– Det första jag såg när jag anlände till Köpenhamn häromveckan var en tjej med en riktigt stylish (och så enkel!) styling i form av en lång grå kappa med rak passform, som hon bar med klassiska jeans och en enkel t-shirt, och jag kände direkt att jag själv behöver ha en liknande variant i min garderob. Den här kappan som är gjord i en ullblandning kommer i en snygg grå nyans, är i den perfekta längden och känns riktigt lyxig i materialet. Se mer och köp kappan här (reklamlänk).

Annons
Grå lång ullkappa med dubbelknäppning från Wakakuu Icons
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

5. Underställ, Áhkká

– Förra året gav jag bort ett underställ i merinoull i julklapp och det måste utan tvekan ha varit en av de mest uppskattade presenterna jag någonsin gett bort. I år är det dags för mig att själv uppdatera garderoben med ett varm och snyggt underställ, och jag har spanat in det här i en snygg mossgrön färg som jag vill bära såväl under kalla dagar i stan som under och efter skidåkningen. Se fler färger och köp understället här (reklamlänk).

Grönt underställ i merinoull för dam från Ahkka
Klicka på bilden för att komma direkt till understället.

6. Ljuslykta, Åhléns Home

– Jag må vara sist på bollen, men dessa ljuslyktor i större modell är både så mysiga och blir en fin färgklick i hemmet. Just nu är jag extra sugen på lite inslag av färg, så den här varianten i en kleinblå nyans (en favoritfärg!) är i skrivande stund på väg hem till mig. Se fler varianter och köp den här (reklamlänk).

Annons
Blå stor ljuslykta från Åhléns Home
Klicka på bilden för att komma direkt till ljuslyktan.

7. Mascara Lash Sensational Sky High, Maybelline

– Efter att ha testar mängder (och då menar jag mängder) av olika mascaror var jag lite skeptisk till att prova den här omtalade mascaran, som gick viral på Tiktok och sålde slut gång på gång. Men tji fick jag som väntade så länge med att klicka hem den – för nu är det den enda jag vill använda. Den separerar, ger både längd och volym utan att klumpa sig och smular inte alls – en solklar favorit som jag passar på att fylla på lagret med när den säljs till ett bättre pris. Se mer och köp mascaran här (reklamlänk).

8. Randig stickad tröja, Fransa

– Ett av basplaggen som jag fortfarande saknar i min basgarderob är en randig stickad tröja – ett plagg som går att matcha med precis allt. Jag hade egentligen tänkt mig en svartvit variant men föll pladask för den här bruna tröjan med tunna vita ränder, som har stilsäkra vida ärmar och en riktigt snygg halvpolo. Se fler färger och köp tröjan här (reklamlänk).

Brun och vit randig stickad tröja från Fransa
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

9. Träningstights, Ellos

– Det börjar bli hög tid att uppdatera lådan med träningskläder med snygga träningstoppar, bra sport-behåar och träningstights som sitter perfekt. Dessa svarta tights ser ut att ha den perfekta passformen med hög midja (ett måste!) och en ribbad effekt upptill. Se mer och köp tightsen här (reklamlänk).

Annons
Svarta ribbade träningstights med hög midja från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till tightsen.

10. Tofflor, Shepherd

– Vinterhalvåret går utan tvekan i myset tecken hemma hos mig – och då är ett par gosiga och varma tofflor ett måste. Jag har saknat dem varje morgon och väntat till Black Week med att köpa ett nytt par, så nu är det hög tid att beställa de här mysiga varianterna från Shepherd. Se fler varianter och köp tofflorna här (reklamlänk).

Mysiga fårskinnstofflor från Shepherd
Klicka på bilden för att komma direkt till tofflorna.
Annons
Vintermode - outfits att inspireras avBrand logo
Vintermode - outfits att inspireras av
Annons