Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Snygga nageltrenden 2024 – som passar alla

09 jan, 2024 
AvAino Oxblod
FotografPexels, tt.
kvinna och metallicnaglar.
Att ha välmålade naglar är ett enkelt sätt att känna sig lite piffigare.
Här är en av det nya årets stora nageltrender, som alla kan känna sig snygg i!
Annons
Så får du lacket att hålla!Brand logo
Så får du lacket att hålla!

Med det nya året är vi många som är sugna på att uppdatera våra utseenden – det känn skönt att starta året med kanske en klippning och en snygg look. Detta gäller såklart också naglarna! Att ha fixade och välmanikyrerade naglar kan verkligen förhöja en hel look, och göra att man känner sig mer elegant och stilig än annars, oavsett vilken nagellängd man har eller vilka färger man föredrar.

En av årets stora trender spås bli metallicnaglar, skriver Harper's bazaar. Att måla naglarna med ett nagellack som ger intrycket av att du doppat naglarna i metall är både snyggt och coolt, och går enkelt att anpassa efter vilken stil du har.

Annons

Om du föredrar mer naturliga naglar är det kanske en blek guld, silver eller roséguld den perfekta färgen för din manikyr. Om du däremot föredrar en rockigare stil kanske metallic i svart, grått eller blått kan passa?

Så får du till snygga nageltrenden

Föredrar du att göra naglarna hos en nagelteknolog har du säkert en uppsjö av färger att välja mellan, men om du hellre gör dina egna manikyrer hemma får du investera i ett nagellack eller två med metallicfinish.

Ett vackert nagellack som ger en mer naturlig metallic-finish är Essies nagellack Penny talk. Den har en vacker roséguldfärg, och gör att det ser ut som att du doppat naglarna i någon riktigt lyxig metall! Klicka här för att komma direkt till nagellacket. (reklamlänk)

Essie Penny talk nagellack.
Klicka på bilden för att komma direkt till nagellacket!

Glöm inte att toppa med ett överlack för att det ska hålla så bra som möjligt.

Annons