Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Snyggaste korta frisyrerna på Golden Globe-galan

12 jan, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Galasäsongen är här, och först ut var den glammiga Golden globe-galan.
Hollywoods främsta skådespelare samlades på röda mattan, och var fixade från topp till tå.
Här är galans snyggaste korta frisyrer – och hur du gör för att styla dem!
Annons
Ikoniska looks från Golden Globe genom årenBrand logo
Ikoniska looks från Golden Globe genom åren

Jenna Ortega

Skådespelaren Jenny Ortega förknippas med de långa flätorna hon har i rollen som Wednesday Addams i Netflix-serien Wednesday, men i verkliga livet har hon en pagefrisyr. Hennes frisör David Stanwell berättar hur de ville ge henne en mjuk och rörlig frisyr.

Annons

– Jag ville fortfarande jobba med frisyren vi hade klippt för bara några veckor sedan. Jag älskar att frisyren får stå för sig själv, att skulptera den runt ansiktet och leka med vilka former som passar. Jag lyfte upp håret bakom luggen för att ge ett litet luft, och lade enkelt lite hår bakom öronen för att hålla det avslappnat men ändå chict.

Julia Garner

Julia Garner, känd från Ozark och Investigating Anna, visade upp en enkel och snygg blond frisyr på röda mattan. Kändisfrisören Bobby Eliot säger att håret skulle kännas ”enkelt och modernt”, för att matcha hennes rosa klänning från Gucci. För att få till den snygga looken applicerade frisören mousse i håret och kammade sedan med en bredtandad kam för att smälta ihop håret.

Annons

– Genom att använda min plattång från GHD började jag släta till håret i sektioner. När håret fortfarande var varmt använde jag en oval borste för att forma håret runt ansiktet som jag ville ha det.

Milly Alcock

House of Dragons-stjärnan, som uppmärksammats efter galan för att hon var full under prisutdelningen, har en kort blond page. Håret var halvt uppsatt baktill, och två slingor ramade in skådespelarens ansikte.

Angela Bassett

Vinnaren Angela Bassett lös på röda mattan, och matchade sin glammiga silverklänning med en voluminös och klassiskt stylad page. Med snedbena och fönade lockar ger frisyren en härligt retro känsla.

Annons

Emma D’Arcy

Emma D’Arcy var en av de coolaste på Golden Globes röda matta, och hennes kaxigt korta frisyr var pricken över i:et på hennes punkiga look. Emma lät dessutom den rebellkorta luggen skifta i lila.

Annons