Selena Gomez
0:56

Efter reklamen: 7 kändisar med deras naturliga hårfärg

(0:56)

Slå på ljud

Selena Gomez är inte bara artist, skådespelare i hyllade Only murders in the building och grundare av sminkmärket Rare beauty – hon är också en nyfylld 30-åring.

När den forna barnstjärnan firade sin stora 30-årsdag nyligen valde hon att göra det i en retrovariant av en av de hetaste frisyrtrenderna just nu: hästsvansen. På bilder från Selena Gomez födelsedagsfirande som hon själv har publicerat på sociala medier syns det hur hon har en snyggt stylad 60-talsvariant av den klassiska looken. En riktigt snygg tolkning av trenden!

Jennifer Anistons lättskötta sommarfrisyr

Så stylades snygga retrofrisyren

Gomez, som bar en blekrosa Versace-klänning och stora hoop-örhängen dagen till ära, hade sitt vackert chokladbruna hår tajt uppsatt i en hästsvans högt upp på huvudet. För att få till retrostilen var hästsvansen stylad att svänga ut i topparna. Stjärnans hårstylist Marissa Marino valde också att surra en hårslinga runt botten för att dölja hårtofsen och ge en luxuös glamour åt frisyren. Selena Gomez födelsedagsutseende kompletterades sedan med en vackert lagd makeup av hyllade make up-artisten Hung Vanngo.

”Efter några dagar av firande är mitt hjärta fullt och tacksamt, och jag kan säga att jag verkligen börjar gilla 30. Tack så mycket för att ni är en del av mitt liv. Här är för ett till decennium! Älskar er alla från insidan och ut så mycket att det gör ont”, skrev Selena Gomez på Instagram efter födelsedagen.

Lotta Lundgrens nya hårfärg – visar förändringen

Selena Gomez är inte den enda som visar att hästsvansen är en riktigt trendig look just nu. Jennifer Lopez har också visat upp sig i hästsvans under sin bröllopsresa med nyblivna maken Ben Affleck i Paris.