Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Stjärnornas största hårfövandlingar – inspireras av sommarens trender

29 apr, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Margot Robbie frisyr
Många blir sugna på en mer eller mindre radikal frisyrändring när vädret blir varmare – och det gäller även våra kära Hollywoodstjärnor.
Inspireras av kändiskvinnorna som har gjort stora hårförändringar i linje med sommarens trender!
Annons
Vårens trendigaste frisyrer och klipp 2021Brand logo
Vårens trendigaste frisyrer och klipp 2021

Att uppdatera frisyren eller göra om den helt är roligt – oavsett om det handlar om en ny hårfärg, lite slingor, en lugg eller kapade längder så gör det ett härligt intryck att komma med en fräsch ny frisyr lagom till vår och sommar.

Hollywoodstjärnor tycker också om att ändra håret och hänga med i frisyrtrender. Därför är det kul att kolla in deras nyfixade frisyrer för lite inspiration inför det stundande frisörbesöket. Här är stjärnornas största hårförvandlingar att inspireras av för att hänga med i sommarens trender!

1. Margot Robbie

Vackra Margot Robbie dök upp på Oscarsgalans röda matta i en så annorlunda frisyr att det var svårt att känna igen henne. Den platinablonda frisyr hon länge haft som sitt signum var utbytt mot en mörkblond balayage med lång lugg, och långa hårförlängningar uppsatt i en lös tofs. En snygg frisyr som de flesta är snygga i!

Annons
Margot Robbie på Oscarsgalan 2018 och 2021.
Margot Robbie har bytt frisyr.

2. Halle Berry

Margot Robbie var inte den enda som visade en ny frisyr på Oscarsgalan. Halle Berry kom även hon med en ny look – dock mer vågad än Margots. Den Oscarsbelönade skådespelaren valde en skarp kort page med snaggad nacke och vassa längder som ramar in ansiktet, tillsammans med en kort lugg. Den korta luggen är riktigt inne och ses också på stjärnor som Lily Allen just nu.

Halle Berry 2019 och 2021.
Halle Berry har bytt frisyr radikalt.
Annons

3. Penélope Cruz

Penélope Cruz är bara en i raden av kändisar som kapar sina Hollywoodlockar i förmån för någon form av page. I mars visade stjärnan upp sin nya snygga page på Instagram, och hyllades för sin förändring.

”Du ser fantastisk ut” och ”Du är den vackraste kvinnan i världen” var bara några av alla entusiastiska utrop från fans bland kommentarerna.

Penélope Cruz 2019.

4. Jennifer Garner

Jennifer Garner imponerade på fansen redan i vintras när hon i ett videoklipp på Instagram visade upp sin nya frisyr med snedlugg och uppklippta, fräscha längder.

”Håret! Vi älskar”, ”Lugg!” och ”Älskar håret” var bara några av alla nöjda kommentarer, och många jämförde också skådespelaren med Jennifer Aniston som haft liknande frisyrer.

Annons
Jennifer Garner som fansen är vana att se henne.

5. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez byter frisyrer oftare än andra byter strumpor – det är ju lätt när man både är rik och snygg i allt. Bland hennes olika frisyrval finns mycket att inspireras av, vem man än är.

Antingen satsar man på att testa en spännande färgtoning...

... eller så kapar man längderna för en riktigt kort frisyr...

... eller kanske ett härligt lockigt barr...

... eller vad sägs om en vågig page?

Källa: Red online.

Annons