Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Stort test – 5 bästa solpudren

26 maj, 2021 
Femina testar bästa solpudren
Fuska fram en härlig sommarkänsla på huden med ett solpuder, klassikern i sminkväskan som numera finns i många olika skepnader. Här är fem som går varma på Feminas skönhetsredaktörs kinder just nu.
Annons
Skönhetsredaktörens bästa torrschamponBrand logo
Skönhetsredaktörens bästa torrschampon

Poudre de Beauté Éclat Soleil, Gucci

Solpuder Poudre de Beauté Éclat Soleil från Gucci.

Betyg: 5

En exklusiv och vacker vintage-inspirerad dosa som bjuder på extra allt. Förutom den generöst tilltagna mängden puder finns både spegel och en ljuvligt mjuk solfjäderborste under locket. Konsistensen är sammetslen, pudret blandar sig fint med huden till en fräsch, sömlös, lyxig och fin lysterfinish à la franska Rivieran.

Annons

Nyanser: 5 st.

Pris: Ca 625 kr/12 g.

Här finns (reklamlänk) Poudre de Beauté Éclat Soleil från Gucci.

Beauty Butter Powder Bronzer, Westman Atelier

Solpuder Beauty Butter Powder Bronzer från Westman Atelier

Betyg: 5

Ett ljuvt hjärtpräglat solpuder som lyfter både humör och hud med genomtänkta detaljer. Formulan får huden att se lenare och jämnare ut och den innehåller växtextrakt som vårdar och skyddar mot fria radikaler. Metalldosan är skönt tung och under locket må pudret se matt ut men du får sidenlen och solkysst effekt när det landar på huden.

Nyanser: 2 st.

Pris: Ca 860 kr/8 g.

Bronzer, Caia

Solpuder Bronzer från Caia

Betyg: 4

Annons

En ljuvligt krämig puderformula som förutom solig ton även ger mycket lyster. Pudret är ganska snällt pigmenterat vilket ger bra kontroll på färgmängden och möjlighet att bygga upp tonen om du vill ha mer krut i kyssen. Svårt att hitta bra färg till blek hy? Spana in La Digue, en perfekt nyans för dig som är väldigt ljus och drömmer om en solskimrande look.

Nyanser: 5 st.

Pris: Ca 325 kr/10 g.

Always Fabulous Long Lasting Bronzing Powder, Bourjois

Solpuder Always Fabulous Long Lasting Bronzing Powder från Bourjois

Betyg: 4

Ett prisvärt solpuder som blandar sig väl med huden så att det aldrig ser pudrigt ut. Här är det mycket drag i pigmenten vilket ger en tydligt solkysst look. Mixar du ihop alla sex nyanser med borsten blir effekten väldigt fin. Bonus? Färgerna är även fina som skugga på locken eller att fixa mjuk sotning med.

Annons

Nyanser: 2 st.

Pris: Ca 169 kr/9 g.

Här finns (reklamlänk) Always Fabulous Long Lasting Bronzing Powder från Bourjois.

PGA Shimmering Highlighter, Makethemake

Solpuder PGA Shimmering Highlighter från Makethemake

Betyg: 4

En flytande highlighter i perfekt bronston för dig som är melaninrik eller helt enkelt vill ge huden en rejäl solkyss. Den ger fin lyster med reflekterande pigment och fuktgivande ämnen. Du kan stryka på den och lätt tona ut med fingret. En något klumpig pipett drar ner betyget men bonus för att den kan mixas i foundation för extra glow till basen.

Nyanser: 1 st.

Pris: Ca 249 kr/15 ml.

Här finns (reklamlänk) PGA Shimmering Highlighter från Makethemake.

Skönhetsredaktören tipsar!

Investera i en bra borste, det gör stor skillnad på finishen. Tänk också på att göra rent borsten regelbundet. Det får inte bara färgen att lägga sig snyggare, ditt verktyg håller dessutom längre.

Annons