Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Suzis smarta knep – sminkar sig till ett ansiktslyft

24 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Ibland känns smink som magi – skillnaderna i ansiktet före och efter smink kan vara otroliga.
Sminkintresserade Suzi Trover visar nu ett enkelt knep för att ge sig själv ett ansiktslyft bara med smink, och resultatet får folk att tappa hakan.
”Jag är alltid fascinerad av att se vad som kan göras med smink”, säger en person i kommentarerna.
Annons
Skönhetstrenderna vi lämnar i 2021Brand logo
Skönhetstrenderna vi lämnar i 2021

Lite smink kan göra stor skillnad i ett trött ansikte – det visar Suzi Trover nu. Den sminkintresserade 40-plussaren gör nu succé på sociala medier-appen Tiktok med ett klipp där hon visar hur hon ger sig själv ett ansiktslyft enbart med hjälp av smink. Videon, som också har uppmärksammats av The Sun, har setts över 800 000 gånger av personer från hela världen.

I klippet frågar Suzi tittarna om de har testat ett omedelbart ansiktslyft, och visar sedan skillnaden när hon applicerar smink på ena sidan av ansiktet. Knepet som ger en så dramatisk skillnad är uppdelat i några olika steg.

Suzi tar först en lite ljusare concealer blandat med lite highlighter och applicerar det i ett streck upp från mungipan upp mot kinden. Hon gör sedan samma sak man från näsborren upp till kindbenet. Sedan gör hon det en tredje gång vid yttre ögonvrån. Suzi blandar sedan ut allt med cirkulära rörelser, som även de jobbar uppåt i ansiktet.

Lyftande sminket hyllas

Att ljusa upp uppåt ger intrycket av att ansiktet får sig ett riktigt lyft – effekten är omedelbar, och får många att reagera.

”Vad är det här för magi, du har förändrat mitt liv med det här tipset, tack”, skriver en person.

”Jag är alltid fascinerad av att se vad som kan göras med smink”, konstaterar en annan.

”Jag har inte på mig smink men det här var magi rakt av”, skriver en tredje.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons