Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Adele visar upp fantastisk look – i smickrande sminktrenden

21 sep, 2021 
AvAino Oxblod
FotografInstagram/TT.
Världsstjärnan Adele är vacker som en dag på nya bilder hon nu delar med sig av.
Artisten har tagit hjälp av en smickrande sminktrend som just nu är het på sociala medier – och har tänkt på vart hon applicerat sin rouge.
Så här sminkar du dig på samma sätt!
Annons
TV: Adele - 8 saker du vill vetaBrand logo
TV: Adele - 8 saker du vill veta

Hyllade artisten Adele har aldrig varit rädd för att visa upp ett glammigt sminkat ansikte, och hennes senaste bilder är inget undantag. Nyligen publicerade Adele ett bildspel på Instagram där hon visade upp sig i en extravagant galaklänning med en magnifik sminkning (och dessutom visade upp pojkvännen Rich Paul på Instagram för första gången) – och 33-åringen är verkligen vackrare än någonsin.

För att få till sin snygga sminklook har Adele tagit till en sminkapplicering som varit trendig på sociala medier under en period. Artisten har nämligen satt sin rouge högt upp på kindbenen, istället för att använda sig av den mer klassiska placeringen närmare kindernas rundaste delar. Att applicera sin rouge högre upp på kindbenen är ett effektivt sätt att ändra formen på hela sitt ansikte, och ett knep som framförallt är effektivt om man har ett runt ansikte som man vill ska ge intrycket av att vara mer skarpt. Och visst blir det snyggt på Adele, som verkligen ger ett elegant och kvinnligt intryck med sin sminkning.

Annons

Virala videon visar smarta knepet

Vill man tvärtom att ansiktet ska se rundare ut, vilket i sin tur ger ett mer ungdomligt intryck, så är det just mitt på kinden som rougen ska appliceras – allt beror på vilken effekt man vill ha på sitt ansikte!

Diskussioner om var man ska lägga sin rouge för att få mest smickrande effekt är något som har diskuterats bland sminkintresserade på sociala medier i flera år, men en video på appen TikTok har verkligen fört upp ämnet på agendan. En Isaac Halvorsen visar hur olika typer av rougeapplicering kan förändra hela ansiktsformen, i en viral video.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Se också: 8 kändisars looks på röda mattan – före och efter de skaffade stylistBrand logo
Se också: 8 kändisars looks på röda mattan – före och efter de skaffade stylist
Annons