7 kändisar med deras naturliga hårfärg
0:56

Efter reklamen: 7 kändisar med deras naturliga hårfärg

(0:56)

Slå på ljud

Linda Bengtzing

Linda Bengtzing är en riktig hårkameleont. Artisten har haft både långt svall, page och till och med snaggat hår. Linda visar att en skönhet klär i allt!

Gry Forssell

När Gry Forssell slog igenom som programledare på 90-talet förknippades hon med sin korta och busiga frisyr. På senare år verkar profilen föredra snygga Hollywoodlockar.

Carina Berg

Vi minns alla när Carina Berg snaggade håret för att härma Martin Stenmarcks musikvideo för Sjumilakliv. I dag har stjärnan längre hår, men har genom åren återkommande haft korta eller medelkorta frisyrer.

Du kan ha böjt fransarna fel hela tiden – så gör du rätt

Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt gjorde många förvånade när hon dök upp i rutan med en snyggt kortklippt frisyr 2021, efter att ha haft axellångt blont hår under många år i TV4.

Helena Bergström

Skådespelaren och regissören Helena Bergström hade kort hår en period på 90-talet, något som är lätt att glömma bort.

Kajsa Bergqvist

Ikoniska höjdhopparen Kajsa Bergqvist tänker de flesta på som korthårig. Men faktum är att när hon slog igenom som friidrottsunder på 90-talet, så hade hon blont hår en bra bit ned på ryggen.

Gjorde populära brynbehandlingen – missen fick henne att gråta

Mia Skäringer

Mia Skäringer tycker om att experimentera med frisyrer och hårfärger, både privat och på sina rollfigurer. Precis i början av karriären hade Skäringer en kortklippt mörk frisyr.

Mest läst