Kvinnan före sin makeover.
9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers
0:53

Efter reklamen: 9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers

(0:53)

Slå på ljud

Vi är nog många som kan känna igen oss i att tappa bort oss själva utseendemässigt emellanåt, och då kan man behöva få lite hjälp för att hitta tillbaka till sitt sanna jag.

Det är precis det som frisören Christopher Hopkins, känd som ”The makoever guy”, hjälper till med. På hans Youtube-kanal, med över en halv miljon följare, visar han hur han hjälper kvinnor från hela USA att få en ny stil, eller hitta tillbaka till sin gamla som de glömt bort.

Skönhetsexperterna: Daterade trenderna vi lägger bakom oss

Den här kvinnan skulle göra sig redo på sin dotters bröllop, och kände att hon ville uppdatera sitt utseende för att känna sig som sitt snyggaste jag på den viktiga dagen

– Jag vill känna mig riktigt fin, säger kvinnan i ett klipp på The makeover guys Youtube-sida.

Får håret stylat – går knappt att känna igen

Christopher Hopkins ställer först en rad frågor om kvinnans forna utseende, och vad hon har för förväntningar. Han undrar hur hon såg ut på gymnasiet, och undersöker vilken hårfärg som passar hennes hudton allra bäst.

20 år gamla budgetkrämen finns på alla apotek – därför är den så älskad

Kvinnan går från att ha långt, rakt hår i gula toner med tydlig utväxt, till att få en page i en ljust rödbrun nyans. Håret stylas med lockar, och kvinnan får också ansiktet sminkat för att framhäva sina drag, som pricken över i:et.

Kvinnan stylas av The makeover guy.
Foto: Youtube.

När hon är färdig skämtar kvinnan om att hennes man inte kommer tycka att håret är ”tillräckligt blont” – men hennes medföljande systrar är lyriska över förvandlingen.

– Det är fint, jättefint, det blev mycket kortare, säger en av systrarna.

Mest läst