Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

4 trendiga frisyrer 2024 – för kort och långt hår

21 dec, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Joey King och Rihanna i trendiga frisyrer 2024.
Nytt år – dags för nytt hår?
Om du är sugen på att uppdatera frisyren inför 2024 hittar du inspirationen här!
Här är fyra snygga frisyrer i alla möjliga längder, som kommer vara riktigt trendiga under 2024.
Annons
Så ofta behöver du tvätta håret - faktorerna som avgörBrand logo
Så ofta behöver du tvätta håret - faktorerna som avgör

När det nalkas ett nytt år kan det vara kul att testa något nytt, eller kännas skönt att lämna det gamla i fjol och gå in i det nya året med en ny och fräsch look. Ett av de bästa sätten att få en utseendemässig nystart är att uppdatera frisyren – antingen testa ett nytt sätt att styla håret på, eller klippa en helt ny sorts frisyr.

Här är fyra frisyrer för både långt och kort hår som kommer vara riktigt trendiga under 2024. Spana in och låt dig inspireras inför frisörbesöket!

Annons

Vågig, skarp page

Margot Robbie.
Margot Robbie är vacker i en kort page.

Pagen är alltid mer eller mindre inne, men det finns väldigt många olika sätt att styla den kortare frisyren på. Testa en vågig men skarp page, för en elegant look som samtidigt ger liv år håret.

– Det adderar en kaxig och modern twist till den klassiska pageformen, säger frisören Frédéric Fekkai till Allure.

Lockig pixie

Joey King.
Inspireras av Joey Kings busiga frisyr!

Om du har – eller vill klippa – kort hår är det här en perfekt frisyr att testa! Den klassiskt busiga pixiefrisyren får en liten uppgradering 2024, när lockar blandas in i mixen. Enklast är så klart om du har lockigt hår naturligt, men alla kan få till den lockiga luggen med stylingverktyg.

Annons

– Signumet med den här frisyren är en svepande lugg eller lager som mjukt korsar pannan, säger frisören Sunnie Brooke till Allure.

Butterfly-uppklippning

Sydney Sweeney
Sydney Sweeney är en ständig hårförebild.

Om du har lite längre hår och känner att det saknar lite liv och volym, då är det dags att klippa butterfly-lager. Den här mjuka och feminina uppklippningen ger liv åt håret. Be frisören om en uppklippning som ramar in ansiktet, för att ge håret volym och rörelse. Inspireras av stjärnor som Sydney Sweeney för att få till den rätta looken!

Annons

Lång rak lugg

Rihanna med lång lugg.
Rihanna har haft lång lugg.

Lugg är alltid inne på ett sätt eller annat, och även om den 70-talsdoftande gardinluggen fortsätter vara populär, så blir också den långa raka luggen poppis. Tänk en lugg som är så lång att den når dina ögonfransar. Om du har naturligt rakt hår är det dessutom en lugg som är väldigt lätt att ta hand om. Den här luggen ger ett sofistikerat och sexigt intryck!

Annons